Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Анета Ристеска - Учесник на курсот за Copywriting

Анета Ристеска - Учесник на курсот за Copywriting
Креирањето приказна/содржина е исклучително важна вештина во застапувањето и промовирањето одредена визија. Посебно, затоа што, ние, луѓето, сакаме да раскажуваме, да слушаме искуства, да (се) препознаваме, да мотивираме, да инспирираме, да нѐ инспирираат... 
Но, како денес најдобро да ја испратиме пораката до некого, како да допре до различни групи, и како да стане препознатлив 'рефрен' кој има за цел да направи позитивна промена во општеството, исто така, е вештина, која, за среќа, се учи :-)
Задоволство е да се биде на место каде се има допир со нови знаења, а оние, кои веќе постојат или се практикуваат, да го надминуваат моментот на стихијно знаење, и едноставно да си добиваат структура и надоградба. 
Благодарност, Differenт Аcademy, за моќта да будите нови предизвици! :)

Анета Ристеска, координатор за комуникации во Асоцијацијата за истражување, комуникации и развој, „Паблик“ и заменик главен и одговорен уредник на „Лице в лице“
 
Детали за курсот може да погледнете на следниот линк ТУКА
Оставете коментар