Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2020' 'февруари'

За само 5 месеци до кариера како Full Stack .NET програмер. Прочитајте ја успешната приказна на Ивана Крстаноска!
За само 5 месеци до кариера како Full Stack .NET програмер. Прочитајте ја успешната приказна на Ивана Крстаноска!

Ивана Крстаноска штотуку ја заврши Академијата за Full Stack .NET и веќе е вработена. Сега е дел од тимот на Дифферент. Таа пред започнувањето на оваа Академија немаше никакво претходно искуство од оваа област.

Кратко поразговаравме со Ивана, за нејзиното искуство на .NET Академијата во Дифферент А...