Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

КУРСЕВИ

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Слика на Quality Assurance Software Tester – Basic (Manual testing)

Quality Assurance Software Tester – Basic (Manual testing)

115
Времетраење - 26 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 076/336-666 и 078/399-947. 🔔 Почеток: 15.03.2021г. За рана пријава добивате 10% попуст
ден 24.000,00 ден 21.600,00
Слика на Курс за Web Development

Курс за Web Development

864
Времетраење - 50 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 078/399-947 и 076/336-666 🔔 Почеток: 01.04.2021г. За рана пријава добивате 20% попуст
ден 33.000,00 ден 26.400,00
Слика на Дигитален маркетинг

Дигитален маркетинг

15
Времетраење - 34 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 076/336-666 и 078/399-947. 🔔 Почеток: 01.04.2021г. За уплата на целата сума одеднаш , добивате дополнителни 5% попуст.
ден 21.000,00 ден 18.900,00
Слика на Курс за WordPress

Курс за WordPress

13
Времетраење - 30 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 078/399-947 и 076/336-666 🔔 Почеток: 01.02.2021г. Цена за пријава до 25.11.2020г. - 7.500 денари Цена за пријава од 26.11.2020г. - 10.000 денари
ден 15.000,00
Adobe Photoshop CC

Adobe Photoshop CC

8
Не си го губи времето на пополнување сложени апликации и нефункционални системи! СИТЕ кои што сакаат да аплицираат за 50% попуст на било кој курс или академија, без разлика на возраста, на нашата емаил адреса: contact@different.com.mk, потребно е да ни испратат: -Име и презиме -Телефон за контакт, како и -Име на обуката за која што сакаш да аплицираш, А ние ќе те исконтактираме веднаш и ќе ти доделиме ваучер од 50% попуст! Бројот на ваучери е ограничен! Пријави се веднаш! Тел. за контакт 076/336-666 и 078/399-947. Цена со рана пријава 9.000 денари
ден 15.000,00
Слика на Java Development

Java Development

904
Времетраење - 55 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 076/336-666 и 078/399-947. 🔔 Почеток: 15.03.2021г. Цена за рана пријава:51.000,00 денари односно 15% попуст. Можност за плаќање на 4 рати За плаќање на цела сума одеднаш добивате дополнителни 5% попуст
ден 60.000,00 ден 51.000,00
Слика на Курс за MySQL и PHP Development

Курс за MySQL и PHP Development

576
Времетраење - 50 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 078/399-947 и 076/336-666 🔔 Почеток: 15.01.2021г. Цена за пријава до 25.11.2020г. - 25.000 денари Цена за пријава од 26.11.2020г. - 35.000 денари
ден 50.000,00
Python Developer

Python Developer - Basic

9000
Времетраење - 40 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 078/399-947 и 076/336-666 🔔 Почеток: 15.01.2021г. Цена за пријава до 25.11.2020г. - 15.000 денари Цена за пријава од 26.11.2020г. - 22.000 денари
ден 30.000,00
Слика на ПРАКТИЧЕН ЕКСЕЛ ЗА ПРОФЕСИОНАЛЦИ

ПРАКТИЧЕН ЕКСЕЛ ЗА ПРОФЕСИОНАЛЦИ

4567890
Времетраење - 34 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 078/399-947 и 076/336-666 🔔 Почеток: 15.01.2021г. Цена за пријава до 25.11.2020г. - 6.000 денари Цена за пријава од 26.11.2020г. - 9.000 денари
ден 12.000,00
Слика на Курс за E-Commerce

Курс за E-Commerce

Времетраење - 34 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 078/399-947 и 076/336-666 🔔 Почеток: 15.01.2021г. Цена за пријава до 25.11.2020г. - 7.500 денари Цена за пријава од 26.11.2020г. - 10.000 денари
ден 15.000,00
PHP Web Development 3 rata

web design - 3

201
ден 13.998,00
Курс за 3DS Max

Курс за 3DS Max

3д123
Што вклучува програмата? По завршувањето на овој курс, студентот ќе биде добро запознаен со програмот 3DS Max и неговите алатки. Ќе научи како да направи 3D визуализација за внатрешното уредување на просторот, но и дизајн на мебел во истиот. За кого е наменет овој кус? За секој што сака да се занимава со 3Д моделирање во областа на архитектурата и внатрешниот дизајн. За сите студенти по архитектура, ентериер и дизајн на мебел како и за сите интузијасти да го научат овој програм. *Вкупно: 48 школски часа Почеток 15.03.2021
ден 19.000,00

Filter by:

Clear All
Min: ден 2.000,00 Max: ден 51.000,00
ден2000 ден51000