Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Курс за Stable Diffusion - AI алатка за дигитална уметност

Шифра: 43567
ден 22.000,00
- +

Научете да ја користите вештачката интелегенција и генерирајте фотореалистични слики со внес на текст. Стекнете ги сите релевантни вештини за да станете уметник користејќи вештачка интелигенција или AI Artist!

 

AI во Stable Diffusion е моќен начин за генерирање и производство на слики кои создаваат неверојатна уметност за неколку секунди.

 

Што ќе научите?

 • Да генерирате вистинска уникатна дигитална уметност

 • Како од скица да изгенерирате 3Д слика за внатрешно уредување

 • Да креирате карактери (во различни пози, outfits, светла и сцени)

 

За кого е наменет овој курс?

 • Графички дизајнери и (дигитални) уметници: поединци од креативните индустрии

 • Маркетери и оние кои подготвуваат реклами - може да користат слики генерирани со вештачка интелигенција за создавање визуелно привлечна содржина.

 • Креативци - кои сакаат да научат нова вештина

 

Програма на курсот:

Времетраење на обуката: 1 месец 

 

1 дел Сетирање и подесување на Stable Diffusion

2 дел Од скица до генерирање слика

3 дел Генерирање на карактери

4 дел Рендерирање

 

Научете да ја користите вештачката интелегенција и генерирајте фотореалистични слики со внес на текст. Стекнете ги сите релевантни вештини за да станете уметник користејќи вештачка интелигенција или AI Artist!

 

AI во Stable Diffusion е моќен начин за генерирање и производство на слики кои создаваат неверојатна уметност за неколку секунди.

 

Што ќе научите?

 • Да генерирате вистинска уникатна дигитална уметност

 • Како од скица да изгенерирате 3Д слика за внатрешно уредување

 • Да креирате карактери (во различни пози, outfits, светла и сцени)

 

За кого е наменет овој курс?

 • Графички дизајнери и (дигитални) уметници: поединци од креативните индустрии

 • Маркетери и оние кои подготвуваат реклами - може да користат слики генерирани со вештачка интелигенција за создавање визуелно привлечна содржина.

 • Креативци - кои сакаат да научат нова вештина

 

Програма на курсот:

Времетраење на обуката: 1 месец 

 

1 дел Сетирање и подесување на Stable Diffusion

2 дел Од скица до генерирање слика

3 дел Генерирање на карактери

4 дел Рендерирање

 

Напишете сопствен осврт
 • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
 • Лош
 • Одлично
Ознаки за производ