Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

АКАДЕМИИ

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Академија за Графички Дизајн

Академија за Графички Дизајн

908
Времетраење - 90 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 078/399-947 и 076/336-666 🔔 Почеток: 15.01.2021г. Цена за пријава до 25.11.2020г. - 17.500 денари Цена за пријава од 26.11.2020г. - 24.000 денари
ден 35.000,00
Слика на Full Stack .NET Developer

Full Stack .NET Developer

907
Времетраење - 90 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 076/336-666 и 078/399-947. 🔔 Почеток: 01.02.2021г. Цена за пријава до 25.11.2020г. - 28.000 денари Цена за пријава од 26.11.2020г. - 40.000 денари
ден 56.000,00
PHP Development

Академија за PHP Development

5686
Времетраење - 34 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 078/399-947 и 076/336-666 🔔 Почеток: 01.02.2021г. Цена за пријава до 25.11.2020г. - 41.500 денари Цена за пријава од 26.11.2020г. - 60.000 денари
ден 83.000,00
Слика на Академија за Quality Assurance Software Tester

Академија за Quality Assurance Software Tester

345
Времетраење - 78 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 078/399-947 и 076/336-666 🔔 Почеток: 15.01.2021г. Цена за пријава до 25.11.2020г. - 36.000 денари Цена за пријава од 26.11.2020г. - 50.000 денари
ден 72.000,00
Слика на Академија за Web Design

Академија за Web Design

9
Времетраење - 90 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 078/399-947 и 076/336-666 🔔 Почеток: 15.01.2021г. Цена за пријава до 25.11.2020г. - 28.000 денари Цена за пријава од 26.11.2020г. - 40.000 денари
ден 56.000,00

Filter by:

Clear All
Min: ден 35.000,00 Max: ден 83.000,00
ден35000 ден83000