Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

За нас

Different е ИТ компанија која постои од 2013 годинa. 

До сега има изработено повеќе од  1000 проекти од областа на:

  • Softver Design and Development
  • Mobile aplication development 
  • Social Media Marketing and Search Engine Optimization 
  • Video Production and Post Production
  • Graphic design 

Кои се се наши клиенти и проекти, може да погледнете на следниот линк Different Клиенти.

 

Зошто да бидете дел од некој од нашите курсеви или академии?

- Поседуваме квалитет

- Имаме долгогодишно искуство

- Имаме одлични предавачи 

- Знаењето е загарантирано

- Можност за работа на реални проекти

- Загарантирана пракса 

- Можност за вработување

 

Посетете не и бидете сигурни дека ние сме вашиот ВИСТИНСКИ избор за успех во вашиот кариерен развој!

Биди посебен, биди дел од DifferentAcademy!

 

Контакт:

Адреса Никола Тесла 9А спрат 1, стан 1

Телефон 076/33 66 66 или 078/39 99 47