Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Како да купите

Плаќањето се врши онлајн со кредитна или дебитна картичка или преку уплатница во банка на ПП 30- преку Веб страната academy.different.com.mk
 
1. Најпрво што треба да направите е да се РЕГИСТРИРАТЕ НА СТРАНАТА !
*Најдесно-горе имате црвена иконка на човече - кликнете на неа и изберете ја иконата за регистрација!
 
 
2. Ставете ги во кошничка курсевите или академиите што сакате да ги купите – Стиснете на полето “КОШНИЧКА” и веднаш потоа "ДОДАЈТЕ ВО КОШНИЧКА"
 
3. Подолу на страната што ќе ви ја отвори ќе видите поле за “штиклирање” каде се согласувате со условите за употреба.
 
4. Веднаш под него има поле “ПЛАТИ” – стиснете на него
 
 
5. АДРЕСА ЗА ФАКТУРИРАЊЕ – Треба да стои адресата со која сте се регистрирале внесете ги податоци и стиснете “ПРОДОЛЖИ”. Во секое време можете да ја промените адресата за фактурирање.
 
 
6.МЕТОД НА ПЛАЌАЊЕ 
ПЛАТЕЖНА КАРТИЧКА
- ПП 30
 
 
Одберете го начинот на плаќање преку означување на оној метод кој го сакате.
 
 
7. Ќе ви отвори поле за внесување на податоци за Вашата кредитна или дебитна картичка од “ Halkbank”.
- Внесете ги податоците на картичката која ја поседувате. Не е важно од која банка.
- Ако трансакцијата е успешна ќе бидете препратени повторно на веб страната на Babyshop.mk каде што ќе имате опција за симнување / печатење на Вашата онлајн фактура.