Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters
banner
Издвоени производи
Курс за E-mail Маркетинг

Курс за E-mail Маркетинг

903
Целта на оваа обука е да креираме заедничка Email Marketing кампања за вашиот/замислен бренд. Оваа обука е наменета за секој кој сака да се стекне со вештина за користење на Email Marketing, како една од најмоќните дигитал маркетинг алатки. Основни предзнаења не се потребни! 🔔 Почеток: 08.05.2019г. ⏰ Времетрање: 3 дена, 9 часа.
ден 4.500,00
Java Development

Академија за Java Programmer

904
Јава е ултра популарен програмски јазик. Лесен за учење, доста ефикасен и примамлив. Јавата е независна од платформата и е објектно-ориентиран програмски јазик со кој можете да работите на секоја машина. Тој е Моделиран според C++, програмскиот јазик. ПРВ ДЕЛ 🔔 Почеток: 06.05.2019г. ⏰ Времетрање: 20 часа
ден 21.000,00
Слика на Академија за Графички Дизајн

Академија за Графички Дизајн

908
Академијата е дизајнирана од нашите предавачи и е направена со цел да биде доволно едноставна за почетниците но и доволно обемна за да ве припреми за кариера како графички дизајнер. 🔔 Почеток: 21.04.2019г. ⏰ Времетрање: 16 недели, 96 часа.
ден 30.000,00
Слика на Copywriting

Copywriting

3
Уморни сте од секојдневниот и веќе здодевен начин на продажба, сакате да ја зголемите продажбата, да дојдете до повеќе потенцијални клиенти, да бидете препознатливи, впечатливи? Доколку одговорот е ДА, oвој курс е токму за вас или вашиот вработен. Курсот е со времетраење од 3 дена, вкупно 9 часа. Почеток: ✓Прв термин 26.02.2019 година 18:00ч. Втор термин 06.04.2019 година, 18:00ч.
ден 4.500,00
Слика на Search Engine Optimization

Search Engine Optimization

2
SEO трикови кои ќе можете веднаш да ги примените во вашиот бизнис! Тридневна обука која е доволна за да можете сами да ги поставите основите за SEO.
ден 4.500,00