Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Курс за WordPress

Времетраење - 2 месеци 🔔 Почеток: 15.08.2024г.
Шифра: 13
ден 22.000,00
ден 11.000,00
- +

 

Сакате да креирате сопствена веб страна и да започнете сопствен бизнис?


Курсот за Wordpress е совршен за вашиот старт. Овој курс е специјално дизајниран за сите почетници кои никогаш до сега не изработиле веб страна.


Со Wordpress можете да креирате блог или пак веб страна за вашата компанија каде што ќе ги продавате своите услуги или производи. Уште во првите неколку часови ќе научите како да ја хостирате веб страната, како да инсталирате тема, да креирате страна и истата да ја оптимизирате согласно правилата и насоките на интернет пребарувачите (Google, Yahoo…).


Зошто да изучите Wordpress токму од нас?

Дифферент.мк е компанија со повеќе од 6 години работно искуство и повеќе од 1000 изработени и оптимизирани веб страни за голем број на странски и домашни компании. Овој курс е интерактивен, односно се изучува преку практични примери. На крајот од овој курс секој од учесниците ќе ја има изработено својата прва Wordpress страна. Сите учесници на крајот од наставата ќе добијат сертификати за завршен курс, како и ќе се стекнат со можност за пракса или вработување.

 

Што ќе научите на овој курс:


• Како да направите сопствена веб страна со помош на Wordpress
• Како да дизајнирате веб страна онака како што сте замислиле
• Како да ја уредите веб страната според вашите потреби: блог, корпоративна веб страна или е-комерц веб страна
• Како и каде да ја хостирате веб страната на безбеден и евтин начин
• Како да дизајнирате страни, мени, сајдбар, футер, односно да креирате модерна и професионална веб страна
• Како да најдете теми и како да ги инсталирате
• Што се плагини, како да ги барате и како да ги инсталирате
• Како да направите back-up на вашата веб страна
• Како функционираат интернет пребарувачите (Google, Yahoo, Bing…)
• Како да креирате содржина 

За кого е наменет овој курс?


Овој курс е наменет за лица со и без основно познавање, како и за лица кои имаат основно познавање од HTML, CSS, JS, кои што:

• имаат сопствена или работат во компанија, а компанијата нема своја веб страна
• сакаaт да започнат свој онлајн бизнис
• имаат сопствен блог
• или едноставно за секој кој што сака нов предизвик во кариерата.

 

Сакате да креирате сопствена веб страна и да започнете сопствен бизнис?


Курсот за Wordpress е совршен за вашиот старт. Овој курс е специјално дизајниран за сите почетници кои никогаш до сега не изработиле веб страна.


Со Wordpress можете да креирате блог или пак веб страна за вашата компанија каде што ќе ги продавате своите услуги или производи. Уште во првите неколку часови ќе научите како да ја хостирате веб страната, како да инсталирате тема, да креирате страна и истата да ја оптимизирате согласно правилата и насоките на интернет пребарувачите (Google, Yahoo…).


Зошто да изучите Wordpress токму од нас?

Дифферент.мк е компанија со повеќе од 6 години работно искуство и повеќе од 1000 изработени и оптимизирани веб страни за голем број на странски и домашни компании. Овој курс е интерактивен, односно се изучува преку практични примери. На крајот од овој курс секој од учесниците ќе ја има изработено својата прва Wordpress страна. Сите учесници на крајот од наставата ќе добијат сертификати за завршен курс, како и ќе се стекнат со можност за пракса или вработување.

 

Што ќе научите на овој курс:


• Како да направите сопствена веб страна со помош на Wordpress
• Како да дизајнирате веб страна онака како што сте замислиле
• Како да ја уредите веб страната според вашите потреби: блог, корпоративна веб страна или е-комерц веб страна
• Како и каде да ја хостирате веб страната на безбеден и евтин начин
• Како да дизајнирате страни, мени, сајдбар, футер, односно да креирате модерна и професионална веб страна
• Како да најдете теми и како да ги инсталирате
• Што се плагини, како да ги барате и како да ги инсталирате
• Како да направите back-up на вашата веб страна
• Како функционираат интернет пребарувачите (Google, Yahoo, Bing…)
• Како да креирате содржина 

За кого е наменет овој курс?


Овој курс е наменет за лица со и без основно познавање, како и за лица кои имаат основно познавање од HTML, CSS, JS, кои што:

• имаат сопствена или работат во компанија, а компанијата нема своја веб страна
• сакаaт да започнат свој онлајн бизнис
• имаат сопствен блог
• или едноставно за секој кој што сака нов предизвик во кариерата.

Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично
Ознаки за производ