Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Академија за Графички Дизајн

Времетраење - 5 месеци 🔔 Почеток: 10.06.2024г. За пријави до 30.05.2024 година, цената е со 30% попуст. Пријави се на 078/399-947, 076/336-666, фејсбук или инстаграм или пак на емаил contact@different.com.mk
Шифра: 908
ден 36.000,00
- +

Академијата е дизајнирана од нашите предавачи и е направена со цел да биде доволно едноставна за почетниците но и доволно обемна за да ве припреми за кариера како графички дизајнер.

 

Дали сакате да ги научите сите вештини и техники што ви се потребни за да создадете неверојатни дизајни?

Дали сакате да го знаете процесот на создавање на логоа и брендирање на производи?

Ако сте исплашени од изучувањето на Photoshop, Illustrator или InDesign и сакате да учите на реални проекти, оваа академија е совршена за вас!

Ние детално ќе ве научиме што значи и како изгледа во пракса типографија, теорија на бои, распоред и состав, како да ги користите фотографиите во дизајн, фото манипулациja и уредување и дизајн на списание, брендинг, дизајн на лого и многу повеќе.

Ќе научите како да работиме во Adobe Photoshop, Illustrator и InDesign преку реални проекти. Секој дизајнер треба да ги знае и совлада овие програми, а оваа академија ќе претставува сигурност дека ги познавате основните моќни алатки преку повеќе изработени проекти.

Академијата е дизајнирана од нашите предавачи е е направена со цел да биде доволно едноставна за почетниците но и доволно обемна за да ве припреми за кариера како графички дизајнер.

 

Што ќе научите на овaa aкадемија:

✓ Вовед во графички дизајн (теоретски дел)

✓ Вовед во Adobe Photoshop и алатки

✓ Едитирање во Photoshop и основни манипулации

✓ Изработка на проект во Photoshop

✓ Adobe Illustrator, принципи и техники на илустрација на вектори

✓ Типографија

✓ Дизајнирање на лого и теории на брендирање

✓ Креирање на Brand Experience

✓ Изработка на проект: Развој на лого и брендинг пакет

✓ Дизајнирање на флаер

✓ Аdobe InDesign: Дизајнирање на списание

✓ Проект: Изработка на насловна страна

✓ Дизајнирање на производи и припрема за печат

✓  Рекламирање

✓ Трендови во дизајнирање!

 

За кого е наменет овој курс ⁉️

➡️ Секој заинтересиран за создавање на дизајн.

➡️ Оние кои се заинтересирани за учење на Photoshop, Illustrator и InDesign.

➡️ Оние кои сакаат да ги разберат основите на графичкиот дизајн и теоријата поврзанa со реални проекти.

➡️ Оние кои сакаат да научат дизајн на лого и техники на брендирање.

➡️ Секој кој сака да стане графички дизајнер со скратено работно време или со полно работно време, или оние кои имаат потреба од вештини на дизајнирање за да ги напреднат во своите кариери.

➡️ Студенти и невработени лица кои се во потрага по својата идна професија.

Академијата е дизајнирана од нашите предавачи и е направена со цел да биде доволно едноставна за почетниците но и доволно обемна за да ве припреми за кариера како графички дизајнер.

 

Дали сакате да ги научите сите вештини и техники што ви се потребни за да создадете неверојатни дизајни?

Дали сакате да го знаете процесот на создавање на логоа и брендирање на производи?

Ако сте исплашени од изучувањето на Photoshop, Illustrator или InDesign и сакате да учите на реални проекти, оваа академија е совршена за вас!

Ние детално ќе ве научиме што значи и како изгледа во пракса типографија, теорија на бои, распоред и состав, како да ги користите фотографиите во дизајн, фото манипулациja и уредување и дизајн на списание, брендинг, дизајн на лого и многу повеќе.

Ќе научите како да работиме во Adobe Photoshop, Illustrator и InDesign преку реални проекти. Секој дизајнер треба да ги знае и совлада овие програми, а оваа академија ќе претставува сигурност дека ги познавате основните моќни алатки преку повеќе изработени проекти.

Академијата е дизајнирана од нашите предавачи е е направена со цел да биде доволно едноставна за почетниците но и доволно обемна за да ве припреми за кариера како графички дизајнер.

 

Што ќе научите на овaa aкадемија:

✓ Вовед во графички дизајн (теоретски дел)

✓ Вовед во Adobe Photoshop и алатки

✓ Едитирање во Photoshop и основни манипулации

✓ Изработка на проект во Photoshop

✓ Adobe Illustrator, принципи и техники на илустрација на вектори

✓ Типографија

✓ Дизајнирање на лого и теории на брендирање

✓ Креирање на Brand Experience

✓ Изработка на проект: Развој на лого и брендинг пакет

✓ Дизајнирање на флаер

✓ Аdobe InDesign: Дизајнирање на списание

✓ Проект: Изработка на насловна страна

✓ Дизајнирање на производи и припрема за печат

✓  Рекламирање

✓ Трендови во дизајнирање!

 

За кого е наменет овој курс ⁉️

➡️ Секој заинтересиран за создавање на дизајн.

➡️ Оние кои се заинтересирани за учење на Photoshop, Illustrator и InDesign.

➡️ Оние кои сакаат да ги разберат основите на графичкиот дизајн и теоријата поврзанa со реални проекти.

➡️ Оние кои сакаат да научат дизајн на лого и техники на брендирање.

➡️ Секој кој сака да стане графички дизајнер со скратено работно време или со полно работно време, или оние кои имаат потреба од вештини на дизајнирање за да ги напреднат во своите кариери.

➡️ Студенти и невработени лица кои се во потрага по својата идна професија.

Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично