Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

AKADEMIJA PËR DIZAJN GRAFIK

Kohëzgjatja – 90 orë, 2 her në javë. Ligjeratat zhvillohen 3 orë mësim intenziv, sipas orëve mësimore në shkollë. Na kontaktoni në numrat e telefonit: +38978/399-947 dhe +38976/336-666 , contact@different.com.mk Fillimi: 15.05.2022. Çmimi për aplikim të hershëm - 470eur. Për pagesë të gatshme ju fitoni 5% lirim.
Шифра: 999
ден 35.000,00
- +

Akademia është projektuar nga ligjeruesit dhe pedagogët tanë dhe është projektuar të jetë mjaft e thjeshtë për fillestarët, por edhe mjaft voluminoze për t'ju përgatitur për një karrierë si një dizajnues grafiku.

Kohëzgjatja: 16 Javë, 90 orë

Çmimi për aplikim të hershëm: 470eur. 

E nevojshme është dhe kërkohet të keni: Laptop

A dëshironi që ti mësoni të gjitha teknikat dhe aftësit që ju nevojiten për të krijuar një dizajn mahnitës?

A dëshironi të dini proceset e krijimit të logove dhe produkteve të brenduara?

Në qoftëse friksoheni që të studioni Photoshop, Illustrator ose InDesign dhe gjithashtu dëshironi që të mësoni projekte të vërteta, kjo akademi është një akademi perfekte për ju!

Ne do t'ju mësojmë në detaje se çfarë do të thotë dhe si duket në praktikë tipografia, teoria e ngjyrave, paraqitja dhe përbërja, si të përdorni foto në dizajn, manipulimin e fotografive, ndërtimin dhe dizajnimin e revistave, markë, dizajnim të logove dhe shumë më tepër.

Ju do të mësoni se si të punoni në Adobe Photoshop, Illustrator dhe InDesign përmes projekteve reale. Çdo dizajnues duhet t'i njohë dhe zotërojë këto programe, dhe kjo akademi është e sigurt, që ju i njihni mjetet themelore dhe të fuqishme përmes projekteve më të hollësishme.

Akademia është projektuar nga ligjeruesit dhe pedagogët tanë dhe është projektuar të jetë mjaft e thjeshtë për fillestarët, por edhe mjaft voluminoze për t'ju përgatitur për një karrierë si një dizajnues grafiku.

Çfarë do të mësoni në këtë akademi:

ü  Hyrje në grafik dizajn(pjesa teorike)

ü  Hyrje në Adobe Photoshop dhe veglat

ü  Editimi në Photoshop dhe manipulimet

ü  Krijimi i një projekti në Photoshop

ü  Adobe Illustrator, parimet dhe teknikat e ilustrimit të vektorëve

ü  Tipografia

ü  Krijimi dhe dizajnimi i logos dhe teoritë e brendeve

ü  Krijimi i brendeve me eksperiencë

ü  Zhvillimi i projektit: Krijimi i logos dhe paketës së brenduar

ü  Krijimi i fletushkave (Flyer)

ü  Adobe InDesign: Krijimi i revistës

ü  Projekti: Krijimi i një faqeje kopertine

ü  Dizajnimi i produkteve dhe përgaditja për shtyp

ü  Reklamim

ü  Trendet e dizajnit në vitin 2020!

Fillimi: 10.04.2021

Kohëzgjatja: 16 javë, 90 orë.

Për kë është ky kurs!?

Kushdo që është i interesuar të krijojë një dizajn.

Ata që janë të interesuar të mësojnë Photoshop, Illustrator dhe InDesign.

Ata që duan të kuptojnë bazat e dizajnit grafik dhe teorisë në lidhje me projektet reale.

Ata që duan të mësojnë krijimin e logove dhe teknikat e brendimit.

Kushdo që dëshiron të bëhet një dizajner grafik me kohë të pjesshme ose me kohë të plotë, ose ata që kanë nevojë për aftësi të dizajnit për të përparuar në karrierën e tyre.

Studentët dhe njerëzit e papunë që kërkojnë profesionin e tyre të ardhshëm.

 

 

Akademia është projektuar nga ligjeruesit dhe pedagogët tanë dhe është projektuar të jetë mjaft e thjeshtë për fillestarët, por edhe mjaft voluminoze për t'ju përgatitur për një karrierë si një dizajnues grafiku.

Kohëzgjatja: 16 Javë, 90 orë

Çmimi për aplikim të hershëm: 470eur. 

E nevojshme është dhe kërkohet të keni: Laptop

A dëshironi që ti mësoni të gjitha teknikat dhe aftësit që ju nevojiten për të krijuar një dizajn mahnitës?

A dëshironi të dini proceset e krijimit të logove dhe produkteve të brenduara?

Në qoftëse friksoheni që të studioni Photoshop, Illustrator ose InDesign dhe gjithashtu dëshironi që të mësoni projekte të vërteta, kjo akademi është një akademi perfekte për ju!

Ne do t'ju mësojmë në detaje se çfarë do të thotë dhe si duket në praktikë tipografia, teoria e ngjyrave, paraqitja dhe përbërja, si të përdorni foto në dizajn, manipulimin e fotografive, ndërtimin dhe dizajnimin e revistave, markë, dizajnim të logove dhe shumë më tepër.

Ju do të mësoni se si të punoni në Adobe Photoshop, Illustrator dhe InDesign përmes projekteve reale. Çdo dizajnues duhet t'i njohë dhe zotërojë këto programe, dhe kjo akademi është e sigurt, që ju i njihni mjetet themelore dhe të fuqishme përmes projekteve më të hollësishme.

Akademia është projektuar nga ligjeruesit dhe pedagogët tanë dhe është projektuar të jetë mjaft e thjeshtë për fillestarët, por edhe mjaft voluminoze për t'ju përgatitur për një karrierë si një dizajnues grafiku.

Çfarë do të mësoni në këtë akademi:

ü  Hyrje në grafik dizajn(pjesa teorike)

ü  Hyrje në Adobe Photoshop dhe veglat

ü  Editimi në Photoshop dhe manipulimet

ü  Krijimi i një projekti në Photoshop

ü  Adobe Illustrator, parimet dhe teknikat e ilustrimit të vektorëve

ü  Tipografia

ü  Krijimi dhe dizajnimi i logos dhe teoritë e brendeve

ü  Krijimi i brendeve me eksperiencë

ü  Zhvillimi i projektit: Krijimi i logos dhe paketës së brenduar

ü  Krijimi i fletushkave (Flyer)

ü  Adobe InDesign: Krijimi i revistës

ü  Projekti: Krijimi i një faqeje kopertine

ü  Dizajnimi i produkteve dhe përgaditja për shtyp

ü  Reklamim

ü  Trendet e dizajnit në vitin 2020!

Fillimi: 10.04.2021

Kohëzgjatja: 16 javë, 90 orë.

Për kë është ky kurs!?

Kushdo që është i interesuar të krijojë një dizajn.

Ata që janë të interesuar të mësojnë Photoshop, Illustrator dhe InDesign.

Ata që duan të kuptojnë bazat e dizajnit grafik dhe teorisë në lidhje me projektet reale.

Ata që duan të mësojnë krijimin e logove dhe teknikat e brendimit.

Kushdo që dëshiron të bëhet një dizajner grafik me kohë të pjesshme ose me kohë të plotë, ose ata që kanë nevojë për aftësi të dizajnit për të përparuar në karrierën e tyre.

Studentët dhe njerëzit e papunë që kërkojnë profesionin e tyre të ardhshëm.

 

 

Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично