Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Академија за Web Design

АПЛИЦИРАЈ ЗА ВАУЧЕР ЗА 50% ПОПУСТ НА ОБУКИ ЗА ДИГИТАЛНИ ВЕШТИНИ! Не си го губи времето на пополнување сложени апликации и нефункционални системи! СИТЕ кои што сакаат да аплицираат за 50% попуст на било кој курс или академија, без разлика на возраста, на нашата емаил адреса: contact@different.com.mk, потребно е да ни испратат: -Име и презиме -Телефон за контакт, како и -Име на обуката за која што сакаш да аплицираш, А ние ќе те исконтактираме веднаш и ќе ти доделиме ваучер од 50% попуст! Бројот на ваучери е ограничен! Пријави се веднаш! Тел. за контакт 076/336-666 и 078/399-947. ЦЕНА СО ВАУЧЕР: 28.000 денари
Шифра: 9
ден 56.000,00
- +

Времетраење: 90 часа.
Старт: 01.11.2020г.

 

Модерна и атрактивна веб страница е од клучно значење доколку сакате да бидете во чекор со светот. Квалитетна веб страница се одликува со совршен код, добра организација на содржината, едноставна навигација, потполна функционалност и одличен дизајн.

Многумина веќе направија брендови и ги промовираат одлично со помош на веб страниците. Во денешно време, професионално направена веб страница е пресудна за секој кој развива сегашна или идна кариера. До крајот на 2024тата година се очекува пораст на побарувачката на Web Design девелопери за цели 27%.

Доколку сакате да станете Web Designer оваа Академија е идеална за вас. Академијата е во времетраење од 90 часови. Наставата е интензивна и на секој оној кој ќе се посвети во целост, му гарантираме дека до крајот на Академијата ќе дизајнира веб страници без никаков проблем.

 

Што ќе научиш на оваа Академија:

На Академијата за веб дизајн ќе го научите целoкупниот процес на градење на веб страница. Ќе научите како да испланирате и дизајнирате интерактивни и привлечни веб страници, како да се променат со HTML, CSS, ЈavaScript, PHP и jQuery. Исто така ќе научите технички софтверски програми и стандарди за пристапност, боја, типографија и состав за да создадете динамично портфолио.

 

Програма:

-          Применети алатки за дизајнирање и интерфејси– Adobe Photoshop

-          Применети алатки за дизајнирање и интерфејси - Adobe Illustrator

-          Git

-          Web Development со HTML5 и CSS3

-          JavaScript

-          Bootstrap

-          jQuery

-          AJAX

-          Web Development со PHP

-          Content Management Systems со Wordpress

-          Изработка на 2 проекти

 

За кого е наменета оваа Академија:

Академијата е наменета за сите оние кои сакаат промена во кариерата како и за сите почетници кои немаат никакво претходно познавање од Web Design, а сакаат да научат да дизајнираат веб апликации.

 

За повеќе информации поврзани со Академијата, контактирајте не на: 076/336-666 и 078/399-947

Времетраење: 90 часа.
Старт: 01.11.2020г.

 

Модерна и атрактивна веб страница е од клучно значење доколку сакате да бидете во чекор со светот. Квалитетна веб страница се одликува со совршен код, добра организација на содржината, едноставна навигација, потполна функционалност и одличен дизајн.

Многумина веќе направија брендови и ги промовираат одлично со помош на веб страниците. Во денешно време, професионално направена веб страница е пресудна за секој кој развива сегашна или идна кариера. До крајот на 2024тата година се очекува пораст на побарувачката на Web Design девелопери за цели 27%.

Доколку сакате да станете Web Designer оваа Академија е идеална за вас. Академијата е во времетраење од 90 часови. Наставата е интензивна и на секој оној кој ќе се посвети во целост, му гарантираме дека до крајот на Академијата ќе дизајнира веб страници без никаков проблем.

 

Што ќе научиш на оваа Академија:

На Академијата за веб дизајн ќе го научите целoкупниот процес на градење на веб страница. Ќе научите како да испланирате и дизајнирате интерактивни и привлечни веб страници, како да се променат со HTML, CSS, ЈavaScript, PHP и jQuery. Исто така ќе научите технички софтверски програми и стандарди за пристапност, боја, типографија и состав за да создадете динамично портфолио.

 

Програма:

-          Применети алатки за дизајнирање и интерфејси– Adobe Photoshop

-          Применети алатки за дизајнирање и интерфејси - Adobe Illustrator

-          Git

-          Web Development со HTML5 и CSS3

-          JavaScript

-          Bootstrap

-          jQuery

-          AJAX

-          Web Development со PHP

-          Content Management Systems со Wordpress

-          Изработка на 2 проекти

 

За кого е наменета оваа Академија:

Академијата е наменета за сите оние кои сакаат промена во кариерата како и за сите почетници кои немаат никакво претходно познавање од Web Design, а сакаат да научат да дизајнираат веб апликации.

 

За повеќе информации поврзани со Академијата, контактирајте не на: 076/336-666 и 078/399-947

Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично