Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Курс за MySQL и PHP Development

Со PHP Development можете добро да ги наплатите вештините во Web програмирањето. Доколку сте еден од тие кои сакаат да ги збогатат своите вештини и знаење а и тоа добро да го наплатат., тогаш оваа академија е токму за вас! Времетраење: 2 месеци - 50 часа, Почеток 25.03.2020г 10% ПОПУСТ ЗА УПИС ДО 14.02.2020г.
Шифра: 576
ден 50.000,00
ден 35.000,00
- +

 

По завршување на оваа програма, ќе бидете спремни самостојно да изградите сопствена веб апликација.

Добиеното знаење за PHP и MySQL програмирање и администрирање е нешто што вас ќе ви помогне во пораст на вашиот кариерен развој во полетo на интернет програмирањето воопшто. Ќе ги научите основите и напредните техники на PHP, инсталација на (Sublime text и WAMP), работа со конзоли Chrome и Firefox. Како напредна техника изучување на Laravel.

Основи на PHP
 - Што е PHP
 - Дефинирање на целите
 
Инсталирање на потребните алатки
 - Инсталирање на Sublime text
 - Инсталирање на WAMP
 - Работа со конзола Chrome и Firefox
 
 
MySQL
 - Вовед во MySQL
 - SQL команди
 - CRUD операции
 - Дијаграми
 - Вежба
 
PHP
 - Основна синтакса
 - Варијабли, броеви, стрингови и датуми
 - Оператори
 - Кондиционали
 - Вежба
 
 - Низи
 - Фунцкции
 - Форми
 - Валидација на форми
 - Форма со побарување 
 - Email форма
 - Вежба
 
PHP
 - Мултидимензионали низи
 - Вежба
 
 - Конецпти на библиотеки
 - Фајлови, читање, пишување, креирање, закачување
 - Вежба
 
 - Колачиња
 - Вежба
 
 - Справување со грешки
 - Вежба
 
PHP
 - Концепти на OOP  
 - Концепти на MVC
 

Станете Php Developer  

На оваа PHP програма ќе научите да конструирате, пишувате, дополнувате и одржувате интернет апликации во PHP. Ќе добиете програмско знаење за програмирањето на напредните web апликации кои опфаќаат изработка на шопови, интернет поратли, форуми, страни специјализирани за социјални мрежи како (Facebook, YouTube).

Изработете софтвер по сопствена мерка.

Програмерите на PHP web апликацијата изработуваат софтвер кој го убрзуваат, олеснуваат и создаваат поврзувањето со web и интернетот воопшто, како и електронското работење (e-Business). Во нивната работа постојано е потребно развивање на напредни апликации како и одржување на постоечките. 

 

За подетални информации околу програмата и се она што ве интересира за оваа академија, исконтактирајте не на:

078/399-947, 076/336-666

или пак на е-маил во контакт формата.

 

По завршување на оваа програма, ќе бидете спремни самостојно да изградите сопствена веб апликација.

Добиеното знаење за PHP и MySQL програмирање и администрирање е нешто што вас ќе ви помогне во пораст на вашиот кариерен развој во полетo на интернет програмирањето воопшто. Ќе ги научите основите и напредните техники на PHP, инсталација на (Sublime text и WAMP), работа со конзоли Chrome и Firefox. Како напредна техника изучување на Laravel.

Основи на PHP
 - Што е PHP
 - Дефинирање на целите
 
Инсталирање на потребните алатки
 - Инсталирање на Sublime text
 - Инсталирање на WAMP
 - Работа со конзола Chrome и Firefox
 
 
MySQL
 - Вовед во MySQL
 - SQL команди
 - CRUD операции
 - Дијаграми
 - Вежба
 
PHP
 - Основна синтакса
 - Варијабли, броеви, стрингови и датуми
 - Оператори
 - Кондиционали
 - Вежба
 
 - Низи
 - Фунцкции
 - Форми
 - Валидација на форми
 - Форма со побарување 
 - Email форма
 - Вежба
 
PHP
 - Мултидимензионали низи
 - Вежба
 
 - Конецпти на библиотеки
 - Фајлови, читање, пишување, креирање, закачување
 - Вежба
 
 - Колачиња
 - Вежба
 
 - Справување со грешки
 - Вежба
 
PHP
 - Концепти на OOP  
 - Концепти на MVC
 

Станете Php Developer  

На оваа PHP програма ќе научите да конструирате, пишувате, дополнувате и одржувате интернет апликации во PHP. Ќе добиете програмско знаење за програмирањето на напредните web апликации кои опфаќаат изработка на шопови, интернет поратли, форуми, страни специјализирани за социјални мрежи како (Facebook, YouTube).

Изработете софтвер по сопствена мерка.

Програмерите на PHP web апликацијата изработуваат софтвер кој го убрзуваат, олеснуваат и создаваат поврзувањето со web и интернетот воопшто, како и електронското работење (e-Business). Во нивната работа постојано е потребно развивање на напредни апликации како и одржување на постоечките. 

 

За подетални информации околу програмата и се она што ве интересира за оваа академија, исконтактирајте не на:

078/399-947, 076/336-666

или пак на е-маил во контакт формата.

Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично