Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Python Developer - Basic

Времетраење - 40 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 078/399-947 и 076/336-666 🔔 Почеток: 15.01.2021г. Цена за пријава до 25.11.2020г. - 15.000 денари Цена за пријава од 26.11.2020г. - 22.000 денари
Шифра: 9000
ден 30.000,00
- +


🔔 Почеток: 15.01.2021

⏰ Времетрање: 30 часа + 10 часа изработка на проект.

Python програмскиот јазик доминира во споредба со другите јазици за програмирање како што се C, C ++ или Java. Python e објектно ориентиран со динамични функции. Тој е дизајниран од страна на програмерот Guido Van Rossum и е еден од најпопуларните програмски јазици ширум светот.

Поминаа повеќе од 25 години на успешно постоење и е еден од најбрзорастечките јазици за програмирање. Програмирамскиот јазик Python најдобро се користи за развој на апликации, веб апликации или веб развој, развој на игри, системско администрирање, научно сметање и сл..

Можности за кариера поврзани со Python

Од многуте различни програмски јазици на располагање, Python дефинитивно ги надминува останатите. Можностите за кариера поврзани со Python исто така значително се зголемија бидејќи неговата популарност се зголеми за 40%. Многу ИТ бизниси бараат повеќе кандидати со искуство и вештини во програмскиот јазик Python. Ова е списокот на профили за работа за програмерите во Python:

 •        Python Developer
 •        Software Engineer
 •        Senior Software Engineer
 •        Software Developer
 •        DevOps Engineer
 •        Data Scientist

Една од најголемите причини за добра можност за кариера денес е комбинацијата на програмскиот јазик Python и Data Science.

Што ќе научите ?

Овој курс ќе ве научи на основите на Python и ќе ви понуди и практичен дел за подобро совладување. 

- Introduction to Python programming

- Setting up python environments

- Exploring Data Types

- Defining conditional expressions

- Defining loops

- Structuring code

- Data structures and specific operations

- Error handling

- Working with Files and Directories (accessing, writing, moving, deleting)

- Introduction in python  flask-restful framework

- Create backend services for web apps in flask-restful framework

- Create rest-apis

- Working with a database and sqlalchemy orm

- Solving problems using build-in modules

За кого е наменет овој курс ⁉️

Овој курс им е наменет за: 

➡️ Почетници,

 

💵 Промотивната цена од 15.000мкд важи за пријави до 23.01.2020г..


🔔 Почеток: 15.01.2021

⏰ Времетрање: 30 часа + 10 часа изработка на проект.

Python програмскиот јазик доминира во споредба со другите јазици за програмирање како што се C, C ++ или Java. Python e објектно ориентиран со динамични функции. Тој е дизајниран од страна на програмерот Guido Van Rossum и е еден од најпопуларните програмски јазици ширум светот.

Поминаа повеќе од 25 години на успешно постоење и е еден од најбрзорастечките јазици за програмирање. Програмирамскиот јазик Python најдобро се користи за развој на апликации, веб апликации или веб развој, развој на игри, системско администрирање, научно сметање и сл..

Можности за кариера поврзани со Python

Од многуте различни програмски јазици на располагање, Python дефинитивно ги надминува останатите. Можностите за кариера поврзани со Python исто така значително се зголемија бидејќи неговата популарност се зголеми за 40%. Многу ИТ бизниси бараат повеќе кандидати со искуство и вештини во програмскиот јазик Python. Ова е списокот на профили за работа за програмерите во Python:

 •        Python Developer
 •        Software Engineer
 •        Senior Software Engineer
 •        Software Developer
 •        DevOps Engineer
 •        Data Scientist

Една од најголемите причини за добра можност за кариера денес е комбинацијата на програмскиот јазик Python и Data Science.

Што ќе научите ?

Овој курс ќе ве научи на основите на Python и ќе ви понуди и практичен дел за подобро совладување. 

- Introduction to Python programming

- Setting up python environments

- Exploring Data Types

- Defining conditional expressions

- Defining loops

- Structuring code

- Data structures and specific operations

- Error handling

- Working with Files and Directories (accessing, writing, moving, deleting)

- Introduction in python  flask-restful framework

- Create backend services for web apps in flask-restful framework

- Create rest-apis

- Working with a database and sqlalchemy orm

- Solving problems using build-in modules

За кого е наменет овој курс ⁉️

Овој курс им е наменет за: 

➡️ Почетници,

 

💵 Промотивната цена од 15.000мкд важи за пријави до 23.01.2020г..

Напишете сопствен осврт
 • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
 • Лош
 • Одлично