Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

ПРАКТИЧЕН ЕКСЕЛ ЗА ПРОФЕСИОНАЛЦИ

АПЛИЦИРАЈ ЗА ВАУЧЕР ЗА 50% ПОПУСТ НА ОБУКИ ЗА ДИГИТАЛНИ ВЕШТИНИ! Не си го губи времето на пополнување сложени апликации и нефункционални системи! СИТЕ кои што сакаат да аплицираат за 50% попуст на било кој курс или академија, без разлика на возраста, на нашата емаил адреса: contact@different.com.mk, потребно е да ни испратат: -Име и презиме -Телефон за контакт, како и -Име на обуката за која што сакаш да аплицираш, А ние ќе те исконтактираме веднаш и ќе ти доделиме ваучер од 50% попуст! Бројот на ваучери е ограничен! Пријави се веднаш! Тел. за контакт 076/336-666 и 078/399-947. ЦЕНА СО ВАУЧЕР: 6.000 денари
Шифра: 4567890
ден 12.000,00
- +

Што ќе научите на обуката

На обуката ќе научите СЕ ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО за да го користите EXCEL како вистински професионалци и да ги извршувате вашите работни задачи многу полесно, побрзо и со вложување на минимален труд.  Ќе имате можност да поставувате прашања и да донесете EXCEL примероци од вашата рабатаи да добиете практични совети за нивно подобрување за време на обуката.

 

Програма:

 1.        Прилагодување на работна лента според личните потреби
 2.        Сеопфатно напредно филтрирање и сортирање на податоци
 3.        Кратенки за најчестите операции во ЕКСЕЛ
 4.        Детално запознавање сo алатките за работа со податоци
 5.        Употреба на 7те најкорисни функции за работа со податоци
 6.        Учење на најкорисните функции за работа со текст, дати и логични оператори
 7.        Запознавање со алатките за контрола на функциите
 8.        Именување при работа со податоци
 9.        Работа со Пивот табели и графикони
 10.    Вовед во снимање макрос
 11.    Одговарање на прашања на учесниците
 12.    Работа на примери од секојдневната работа на посетителите на обуката
 13.    Брз Преглед на “Сите” достапни фукции во мениjaта на ЕКСЕЛ

 

За кого е намената оваа Обука

Оваа обука е намената за професионалци од сите индустрии што во било кој дел од нивната работа ја користат програмата Microsoft EXCEL и сите кои имаат желба да ги продлабочат своите знаења. Учесниците потребно е да ги знаат основите од EXCEL како што е отварање,зачувување документи и внесување на податоци во келии или желба брзо да ги научат.

 

 

Што ќе научите на обуката

На обуката ќе научите СЕ ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО за да го користите EXCEL како вистински професионалци и да ги извршувате вашите работни задачи многу полесно, побрзо и со вложување на минимален труд.  Ќе имате можност да поставувате прашања и да донесете EXCEL примероци од вашата рабатаи да добиете практични совети за нивно подобрување за време на обуката.

 

Програма:

 1.        Прилагодување на работна лента според личните потреби
 2.        Сеопфатно напредно филтрирање и сортирање на податоци
 3.        Кратенки за најчестите операции во ЕКСЕЛ
 4.        Детално запознавање сo алатките за работа со податоци
 5.        Употреба на 7те најкорисни функции за работа со податоци
 6.        Учење на најкорисните функции за работа со текст, дати и логични оператори
 7.        Запознавање со алатките за контрола на функциите
 8.        Именување при работа со податоци
 9.        Работа со Пивот табели и графикони
 10.    Вовед во снимање макрос
 11.    Одговарање на прашања на учесниците
 12.    Работа на примери од секојдневната работа на посетителите на обуката
 13.    Брз Преглед на “Сите” достапни фукции во мениjaта на ЕКСЕЛ

 

За кого е намената оваа Обука

Оваа обука е намената за професионалци од сите индустрии што во било кој дел од нивната работа ја користат програмата Microsoft EXCEL и сите кои имаат желба да ги продлабочат своите знаења. Учесниците потребно е да ги знаат основите од EXCEL како што е отварање,зачувување документи и внесување на податоци во келии или желба брзо да ги научат.

 

 

Напишете сопствен осврт
 • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
 • Лош
 • Одлично