Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Курс за Web Development

СИТЕ кои што сакаат да аплицираат за 50% попуст на било кој курс или академија, без разлика на возраста, на нашата емаил адреса: contact@different.com.mk, потребно е да ни испратат: -Име и презиме -Телефон за контакт, како и -Име на обуката за која што сакаш да аплицираш, А ние ќе те исконтактираме веднаш и ќе ти доделиме ваучер од 50% попуст! Бројот на ваучери е ограничен! Пријави се веднаш! Тел. за контакт 076/336-666 и 078/399-947. ЦЕНА СО ВАУЧЕР: 16.500 денари
Шифра: 864
ден 33.000,00
- +

Почеток на курсот:

15.09.2020 и 01.11.2020

 

Дали сакате да научите вештини како Web Design и Web Development?

Тогаш ова е вистинскиот курс за вас! Првите работи што треба да ги научите HTML5, CSS3, и JavaScript за да станете веб девелопер како и некои насоки за веб дизајн. Овој забрзан курс ќе ве научи на сите нови вештини и техники за да станете добар веб девелопер. Исто така, ќе ги научите основите на веб дизајнот, кои ќе можете директно да ги примените .

Забрзаниот курс за Web Development најпрво ќе ви даде основно разбирање за HTML5, CSS3 и JavaScript, а потоа со комбинирање на сите овие вештини, ќе изградите веб страна која има модерен дизајн и е респонзивна. Ќе видите како изгледа целосно, односно од почеток до крај процесот на развој на една веб страна.

 

Програма:

Вовед во курсот

 - Алатки и софтвер

 

HTML5

 - HTML5 Вовед

 - Basic HTML5 структура и елементи

 - Атрибути

 - Секции на еден HTML5 документ

 - Текстови и параграфи

 - Листи и навигација

 - Табели

 - Секции

 - Странични елементи

 

CSS3

 - Box модел

 - ID и класи

 - Родител, дете и вгнездени елементи

 - Imports

 - Текстови и фонтови

 - Стилување со margins, paddings, float

 - Димензии и позиции

 - Стилување на листи

 - Стилување на табели

 - Граници и сенки

 - Селектори и псеудо

 - Анимации и транзиции

 

Javascript

 - Вовед во JS

 - Варијабли и податочни видови

 - Основни оператори

 - Логички оператори 

 - Стринг оператори

 - Функции и низи

 - Објекти и методи

 - Итерации

 - Пермисии и опсег на варијабли и методи

 

Времетраење на забрзаниот курс за Web Development е 3 месеци, односно 50 часа.

Часовите се одржуваат попладне или за време на викенди, во договор со учениците.

Групите се составени од минимум 4 или максимум 8 ученици.

Начин на плаќање: во готово, на 4 месечни рати или на фактура.

За овој курс не се потребни никакви предзнаења и е наменет за секого.

 

Почеток на курсот:

15.09.2020 и 01.11.2020

 

Дали сакате да научите вештини како Web Design и Web Development?

Тогаш ова е вистинскиот курс за вас! Првите работи што треба да ги научите HTML5, CSS3, и JavaScript за да станете веб девелопер како и некои насоки за веб дизајн. Овој забрзан курс ќе ве научи на сите нови вештини и техники за да станете добар веб девелопер. Исто така, ќе ги научите основите на веб дизајнот, кои ќе можете директно да ги примените .

Забрзаниот курс за Web Development најпрво ќе ви даде основно разбирање за HTML5, CSS3 и JavaScript, а потоа со комбинирање на сите овие вештини, ќе изградите веб страна која има модерен дизајн и е респонзивна. Ќе видите како изгледа целосно, односно од почеток до крај процесот на развој на една веб страна.

 

Програма:

Вовед во курсот

 - Алатки и софтвер

 

HTML5

 - HTML5 Вовед

 - Basic HTML5 структура и елементи

 - Атрибути

 - Секции на еден HTML5 документ

 - Текстови и параграфи

 - Листи и навигација

 - Табели

 - Секции

 - Странични елементи

 

CSS3

 - Box модел

 - ID и класи

 - Родител, дете и вгнездени елементи

 - Imports

 - Текстови и фонтови

 - Стилување со margins, paddings, float

 - Димензии и позиции

 - Стилување на листи

 - Стилување на табели

 - Граници и сенки

 - Селектори и псеудо

 - Анимации и транзиции

 

Javascript

 - Вовед во JS

 - Варијабли и податочни видови

 - Основни оператори

 - Логички оператори 

 - Стринг оператори

 - Функции и низи

 - Објекти и методи

 - Итерации

 - Пермисии и опсег на варијабли и методи

 

Времетраење на забрзаниот курс за Web Development е 3 месеци, односно 50 часа.

Часовите се одржуваат попладне или за време на викенди, во договор со учениците.

Групите се составени од минимум 4 или максимум 8 ученици.

Начин на плаќање: во готово, на 4 месечни рати или на фактура.

За овој курс не се потребни никакви предзнаења и е наменет за секого.

 

Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично