Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Adobe Photoshop CC

Доколку сакате да научите професионално да обработувате фотографии, креирате дизајни, илустрации и слично, тогаш овој курс е токму за вас! Тел. за контакт 076/336-666 и 078/399-947 Почеток: 01.06.2021г.
Шифра: 8
ден 15.000,00
- +

Доколку сакате да научите професионално да обработувате фотографии, креирате дизајни, илустрации и слично, тогаш овој курс е токму за вас!


Траење на курсот: 30 часа

 

Што е Adobe Photoshop CC?

Adobe Photoshop CC е најдобриот софтвер за обработка на слики и фотографии во светот. Моќна алатка за креирање дизајни, илустрации и многу друго.

 

Што ќе научите?

- Да обработувате фотографии

- Како да го користите Photoshop за креирање дизајни и илустрации

 

Овој курс е наменет за:

- Секој кој сака да научи Adobe Photoshop CC

- Секој кој сака да научи да работи софтвер за дизајнирање и обработка на фотографии

- Секој кој сака да го усоврши своето знаење

- Секој кој сака да ја промени својата професија со попрофитабилна

- Секој кој е студент или е невработен и сака да работи како фриленсер

 

Доколку сакате да научите професионално да обработувате фотографии, креирате дизајни, илустрации и слично, тогаш овој курс е токму за вас!


Траење на курсот: 30 часа

 

Што е Adobe Photoshop CC?

Adobe Photoshop CC е најдобриот софтвер за обработка на слики и фотографии во светот. Моќна алатка за креирање дизајни, илустрации и многу друго.

 

Што ќе научите?

- Да обработувате фотографии

- Како да го користите Photoshop за креирање дизајни и илустрации

 

Овој курс е наменет за:

- Секој кој сака да научи Adobe Photoshop CC

- Секој кој сака да научи да работи софтвер за дизајнирање и обработка на фотографии

- Секој кој сака да го усоврши своето знаење

- Секој кој сака да ја промени својата професија со попрофитабилна

- Секој кој е студент или е невработен и сака да работи како фриленсер

 

Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично