Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Курс за E-Commerce

Времетраење - 1 месец Тел. за контакт: 078/399-947 и 076/336-666 🔔 Почеток: 01.02.2024г. За пријави до 31.12.2023 година, цената е со 30% попуст. Пријави се на 078/399-947, 076/336-666, фејсбук или инстаграм или пак на емаил contact@different.com.mk
Шифра: 34567
ден 26.000,00
- +

Изучување на една од најпопуларната WordPress платформа со користење на WooCommerce.

Времетраење: 20 часа

 

Многумина си го поставуваат прашањето “Kако да отворам интернет продавница”? Интернет продавница може да отвори секој, и физички и правни лица. Секоја интернет продавница треба да има добро осмислен дизајн бидејќи дизајнот е еден од клучните елементи за привлечност на посетителите.На овој курс ќе ja истражиме WordPress платформata и ќе ви демонстрираме како да ја прилагодите и проширите. Ќе научите сами како да ја уредите вашата продавница и успешно да ги продавате вашите производи.

 

ПРОГРАМА:

 

       1.   Вовед:

- Вовед во Woo commerce и WordPres,  што е Woo commerce и WordPress, лиценци, Frontend - Public Store, Backend – администрирање.

       2.   Вовед во кориснички дел на апликацијата (потрошувачот):

- Преглед, категории и производи, филтрирање на екранот, пребарување, нови страници со производи, ratings and reviews, е-пошта, споредување на производи, неодамна гледани производи, регистрација, логирање, профили на клиенти, купувачка кошничка, список на желби, процес на набавка, страна за детали за нарачката, вести, блог, приватни пораки, поддршка за мобилен уред.

      3.   Сетирање на продавницата:

- Вовед во Backend, преглед, пристап до Backend, управување со категории, управување со производители, управување со атрибути, управување со производи.

     4.    Подготовки за продажба:

- Подесување на конфигурација, конфигурирање на стандардните поставки на продавницата, multi-store Support, multi-vendor Support, емаил акаунти, даноци, достава, методи на плаќање, менаџирање на содржина, локализација, држави, јазици, валути, мерки, СМС провајдери, начини на надворешна автентикација, интеграција на Фејсбук продавница, плагини.

     5.    Промоции:

- Кампањи, newsletter subscribers, попусти, афилиејт, канали за промоција

     6.    Управување со нарачки и клиенти:

- Управување со клиенти, содржина, улоги на клиентите, онлајн потрошувачи, управување со нарачки, управување со испораките, повторливи плаќања, податоци за картички, тековна кошничка, тековни списоци на желби, барања за враќање.

 

За кого е наменет овој курс:

-Сите оние кои имаат свој бизнис и сакаат да го развијат на интернет

-Сите оние кои се невработени и сакаат да започнат свој онлајн бизнис

Изучување на една од најпопуларната WordPress платформа со користење на WooCommerce.

Времетраење: 20 часа

 

Многумина си го поставуваат прашањето “Kако да отворам интернет продавница”? Интернет продавница може да отвори секој, и физички и правни лица. Секоја интернет продавница треба да има добро осмислен дизајн бидејќи дизајнот е еден од клучните елементи за привлечност на посетителите.На овој курс ќе ja истражиме WordPress платформata и ќе ви демонстрираме како да ја прилагодите и проширите. Ќе научите сами како да ја уредите вашата продавница и успешно да ги продавате вашите производи.

 

ПРОГРАМА:

 

       1.   Вовед:

- Вовед во Woo commerce и WordPres,  што е Woo commerce и WordPress, лиценци, Frontend - Public Store, Backend – администрирање.

       2.   Вовед во кориснички дел на апликацијата (потрошувачот):

- Преглед, категории и производи, филтрирање на екранот, пребарување, нови страници со производи, ratings and reviews, е-пошта, споредување на производи, неодамна гледани производи, регистрација, логирање, профили на клиенти, купувачка кошничка, список на желби, процес на набавка, страна за детали за нарачката, вести, блог, приватни пораки, поддршка за мобилен уред.

      3.   Сетирање на продавницата:

- Вовед во Backend, преглед, пристап до Backend, управување со категории, управување со производители, управување со атрибути, управување со производи.

     4.    Подготовки за продажба:

- Подесување на конфигурација, конфигурирање на стандардните поставки на продавницата, multi-store Support, multi-vendor Support, емаил акаунти, даноци, достава, методи на плаќање, менаџирање на содржина, локализација, држави, јазици, валути, мерки, СМС провајдери, начини на надворешна автентикација, интеграција на Фејсбук продавница, плагини.

     5.    Промоции:

- Кампањи, newsletter subscribers, попусти, афилиејт, канали за промоција

     6.    Управување со нарачки и клиенти:

- Управување со клиенти, содржина, улоги на клиентите, онлајн потрошувачи, управување со нарачки, управување со испораките, повторливи плаќања, податоци за картички, тековна кошничка, тековни списоци на желби, барања за враќање.

 

За кого е наменет овој курс:

-Сите оние кои имаат свој бизнис и сакаат да го развијат на интернет

-Сите оние кои се невработени и сакаат да започнат свој онлајн бизнис

Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично