Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

КУРСЕВИ

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Слика на Quality Assurance Software Tester – Basic (Manual testing)

Quality Assurance Software Tester – Basic (Manual testing)

115
Времетраење - 26 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 076/336-666 и 078/399-947. 🔔 Почеток: 01.02.2021г. Цена за пријава до 20.01.2021г. - 21.600 денари
ден 24.000,00 ден 21.600,00
Слика на Курс за Web Development

Курс за Web Development

864
Времетраење - 50 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 078/399-947 и 076/336-666 🔔 Почеток: 15.01.2021г. Цена за пријава до 25.11.2020г. - 17.500 денари Цена за пријава од 26.11.2020г. - 24.000 денари
ден 33.000,00
Слика на Дигитален маркетинг

Дигитален маркетинг

15
Времетраење - 34 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 076/336-666 и 078/399-947. 🔔 Почеток: 15.01.2021г. За уплата на целата сума одеднаш , дополнителни 5%.
ден 21.000,00 ден 18.900,00
Слика на Курс за WordPress

Курс за WordPress

13
Времетраење - 30 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 078/399-947 и 076/336-666 🔔 Почеток: 01.02.2021г. Цена за пријава до 25.11.2020г. - 7.500 денари Цена за пријава од 26.11.2020г. - 10.000 денари
ден 15.000,00
Adobe Photoshop CC

Adobe Photoshop CC

8
АПЛИЦИРАЈ ЗА ВАУЧЕР ЗА 50% ПОПУСТ НА ОБУКИ ЗА ДИГИТАЛНИ ВЕШТИНИ! Не си го губи времето на пополнување сложени апликации и нефункционални системи! СИТЕ кои што сакаат да аплицираат за 50% попуст на било кој курс или академија, без разлика на возраста, на нашата емаил адреса: contact@different.com.mk, потребно е да ни испратат: -Име и презиме -Телефон за контакт, како и -Име на обуката за која што сакаш да аплицираш, А ние ќе те исконтактираме веднаш и ќе ти доделиме ваучер од 50% попуст! Бројот на ваучери е ограничен! Пријави се веднаш! Тел. за контакт 076/336-666 и 078/399-947. ЦЕНА СО ВАУЧЕР: 7.500 денари
ден 15.000,00
Слика на Дигитален Маркетинг уплата

Дигитален Маркетинг уплата

1113
ден 10.740,00
Слика на Java Development

Java Development

904
Времетраење - 55 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 076/336-666 и 078/399-947. 🔔 Почеток: 15.01.2021г. Цена за пријава до 25.11.2020г. - 30.000 денари Цена за пријава од 26.11.2020г. - 48.000 денари
ден 60.000,00
Слика на Курс за MySQL и PHP Development

Курс за MySQL и PHP Development

576
Времетраење - 50 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 078/399-947 и 076/336-666 🔔 Почеток: 15.01.2021г. Цена за пријава до 25.11.2020г. - 25.000 денари Цена за пријава од 26.11.2020г. - 35.000 денари
ден 50.000,00
Python Developer

Python Developer - Basic

9000
Времетраење - 40 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 078/399-947 и 076/336-666 🔔 Почеток: 15.01.2021г. Цена за пријава до 25.11.2020г. - 15.000 денари Цена за пријава од 26.11.2020г. - 22.000 денари
ден 30.000,00
Слика на ПРАКТИЧЕН ЕКСЕЛ ЗА ПРОФЕСИОНАЛЦИ

ПРАКТИЧЕН ЕКСЕЛ ЗА ПРОФЕСИОНАЛЦИ

4567890
Времетраење - 34 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 078/399-947 и 076/336-666 🔔 Почеток: 15.01.2021г. Цена за пријава до 25.11.2020г. - 6.000 денари Цена за пријава од 26.11.2020г. - 9.000 денари
ден 12.000,00
Слика на Курс за E-Commerce

Курс за E-Commerce

Времетраење - 34 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 078/399-947 и 076/336-666 🔔 Почеток: 15.01.2021г. Цена за пријава до 25.11.2020г. - 7.500 денари Цена за пријава од 26.11.2020г. - 10.000 денари
ден 15.000,00
Слика на Академија за Графички Дизајн / Стипендија

Академија за Графички Дизајн / Стипендија

35
Академијата е дизајнирана од нашите предавачи и е направена со цел да биде доволно едноставна за почетниците но и доволно обемна за да ве припреми за кариера како графички дизајнер. 🔔 Почеток: 22.04.2019г. ⏰ Времетрање: 16 недели, 96 часа. 💻 Потребно: Лап топ
ден 4.958,00
PHP Web Development 3 rata

web design - 3

201
ден 13.998,00

Filter by:

Clear All
Min: ден 2.000,00 Max: ден 60.000,00
ден2000 ден60000