Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2019' 'септември'

10 причини зошто Quality Assurance Software Testing е добра опција за почеток на нова кариера!
10 причини зошто Quality Assurance Software Testing е добра опција за почеток на нова кариера!

Штотуку дипломиравте и се прашувате каде да ја насочите вашата професионална кариера или пак планирате да ја промените веќе постоечката професија? Се прашувате дали Software Testing е добар избор за кариера? Дали со тестирање би имале блескава иднина? Дали тестерите имаат пристојна плата? Доколку ст...