Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог со 'prikazna' ознаки

Кога имате јасна цел и одличен ментор, успехот е неизбежен! Прочитајте ја приказната на Петар кој  пред завршување на Академијата се вработи како Графички Дизајнер.
Кога имате јасна цел и одличен ментор, успехот е неизбежен! Прочитајте ја приказната на Петар кој пред завршување на Академијата се вработи како Графички Дизајнер.

Петар е само еден од успешните приказни на Дифферент Академи.

Тој беше дел од Академијата за Графички Дизајн, кој истата ја заврши пред месец и половина. Во оваа област досега немал никакво претходно искуство, само желба за учење и напредок во оваа професија која како што вели тој, благодарение на ...