Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2019' 'јануари'

Зошто е добро да се изучува PHP програмскиот јазик ?
Зошто е добро да се изучува PHP програмскиот јазик ?

PHP  е моќен Script програмски јазик кој служи за изградување на динамични веб страни. Овој јазик го користат програмери кои го ценат поради тоа што е флексибилен, брз, популарен и има голем капацитет. На веб дизајнерите им одговара бидејќи овозможува многу можности и е лесен за употреба. Многу е ед...