Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2019' 'април'

Кои се вашите можности за развој како графички дизајнер?
Кои се вашите можности за развој како графички дизајнер?

Ако често се фаќате себе си со пенкало или молив во вашата рака, можно е да имате афинитети за графички дизајнер. Бирото за статистика на трудот (БЛС) ги проектира изгледите за работа за оваа позиција во наредните години.Графичките дизајнери во компјутерските и сродни полиња се очекува да имаат пора...