Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2019' 'ноември'

Зошто иднината со “Python” програмскиот јазик ви е блескава?
Зошто иднината со “Python” програмскиот јазик ви е блескава?

Python програмскиот јазик доминира во споредба со другите јазици за програмирање како што се C, C ++ или Java. Python e објектно ориентиран со динамични функции. Тој е дизајниран од страна на програмерот Guido Van Rossum и е еден од најпопуларните програмски јазици ширум светот.

Поминаа повеќе од 2...