Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог со 'marketing' ознаки

Што е и зошто е добро да работите Дигитален Маркетинг?
Што е и зошто е добро да работите Дигитален Маркетинг?

Ќе започнеме од тоа да дефинираме што е дигитален маркетинг. Многу често луѓето мислат дека дигитален маркетинг е само промоција, продажба и огласување на интернет. Ова е точно, но ова е само еден дел од дигиталниот маркетинг. Дигитален или интернет маркетинг е исто што и традиционален маркетинг сам...