Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2019' 'август'

Програмирање за почетници: 3 програмски јазици со кои со сигурност ќе најдете работа!
Програмирање за почетници: 3 програмски јазици со кои со сигурност ќе најдете работа!

Дали сакате да станете програмер? Дали се прашувате кој програмски јазик да го изучувате и кои се типови на програмирање постојат?

 

Ова е едно од најчесто поставените прашања на луѓето кои влегуваат во светот на програмирањето. Ова прашање е важно, затоа што добро избраната технологија носи погол...