Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2019' 'октомври'

Што е и зошто е добро да работите Дигитален Маркетинг?
Што е и зошто е добро да работите Дигитален Маркетинг?

Ќе започнеме од тоа да дефинираме што е дигитален маркетинг. Многу често луѓето мислат дека дигитален маркетинг е само промоција, продажба и огласување на интернет. Ова е точно, но ова е само еден дел од дигиталниот маркетинг. Дигитален или интернет маркетинг е исто што и традиционален маркетинг сам...

Размислувате за кариера во Web Development? Еве што треба да знаете!
Размислувате за кариера во Web Development? Еве што треба да знаете!

Интернет просторот е огромен. Навистина огромен. Постојат повеќе од 1,25 милијарди веб-страници на интернет, а илјадници нови се појавуваат секојдневно. Веб девелоперите (познати и како Front-end developers) се поединци одговорни за тоа да се случи. Тие земаат статичен визуелен дизајн и го претвораа...