Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2020' 'мај'

Кога имате јасна цел и одличен ментор, успехот е неизбежен! Прочитајте ја приказната на Петар кој  пред завршување на Академијата се вработи како Графички Дизајнер.
Кога имате јасна цел и одличен ментор, успехот е неизбежен! Прочитајте ја приказната на Петар кој пред завршување на Академијата се вработи како Графички Дизајнер.

Петар е само еден од успешните приказни на Дифферент Академи.

Тој беше дел од Академијата за Графички Дизајн, кој истата ја заврши пред месец и половина. Во оваа област досега немал никакво претходно искуство, само желба за учење и напредок во оваа професија која како што вели тој, благодарение на ...

Зошто се одлучив за Академија за Quality Assurance Software Tester
Зошто се одлучив за Академија за Quality Assurance Software Tester

Software Testers се високо специјализирани професионалци кои се меѓу најбараните вработени во ИТ индустријата.

Оваа професија е многу значајна за да се пронајдат и корегираат  недостатоците и грешките кои се направени при одредена фаза на развој на еден софтвер, веб апликација , мобилна апликација ...