Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Прочитајте што има да ви каже Радица Бошњаковска која го посети курсот за copywriting

Прочитајте што има да ви каже Радица Бошњаковска која го посети курсот за copywriting
Благодарност до Калин за споделените информации и знаење што ни го пренесе на тридневниот курс. Дефинитивно ми ги отвори видиците и ми даде мотив да продолжам да се надградувам во оваа сфера, и да сменам професија (fingers crossed).
 
Следниот термин е на 25.03.2019 година. Пријавувањата се во тек! Побрзајте, местата се ограничени.
Оставете коментар