Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Производот е означен со 'facebook'

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Слика на Дигитален маркетинг

Дигитален маркетинг

15
Времетраење - 34 часа, 2 пати неделно по 3 школски часа Тел. за контакт: 076/336-666 и 078/399-947. 🔔 Почеток: 15.01.2021г. Цена за пријава до 25.11.2020г. - 10.500 денари Цена за пријава од 26.11.2020г. - 15.000 денари
ден 21.000,00