Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Java Development - Basic

Јава е ултра популарен програмски јазик. Лесен за учење, доста ефикасен и примамлив. Јавата е независна од платформата и е објектно-ориентиран програмски јазик со кој можете да работите на секоја машина. Тој е Моделиран според C++, програмскиот јазик. ПРВ ДЕЛ 🔔 Почеток: 07.09.2019 ⏰ Времетрање: 20 часа
Шифра: 904
ден 21.000,00
- +

Јава е ултра популарен програмски јазик. Лесен за учење, доста ефикасен и примамлив. Јавата е независна од платформата и е објектно-ориентиран програмски јазик со кој можете да работите на секоја машина. Тој е моделиран според C++, програмскиот јазик.

ПРВ ДЕЛ

Што ќе научите ⁉️

✔️ Разбирање на принципите и историјата на Java

✔️ Инсталирање Java, IntelliJ IDEA, и BlueJ

✔️ Креирање Java проект

✔️ Работа со варијабили, вредности и изрази

✔️ Работа со објектни типови на податоци

✔️ Градење, споредување и парсирање на низи

✔️Дебагирање и работа со исклучоци

✔️ Креирање циклуси и код кој може да се употребува повеќе пати

✔️ Пренесување аргументи со референца или вредност

✔️ Употреба на едноставни и комплексни индексни низи

✔️Креирање прилагодени класи

✔️ Наследство и полиморфизам

✔️ Управување со датотеки преку

✔️ Java библиотеки

✔️ Документирање код со Javadoc

✔️ Пакување класи во JAR датотеки

 

Кому му е наменет овој курс ⁉️

Овој курс им е наменет за:

➡️ Почетници,

➡️ Заинтересирани за учење на Java програмскиот јазик

💵 За пријава на  (basic, advanced) добивате попуст и двата ќе ги добиете за 49,000.00 денари

 

Јава е ултра популарен програмски јазик. Лесен за учење, доста ефикасен и примамлив. Јавата е независна од платформата и е објектно-ориентиран програмски јазик со кој можете да работите на секоја машина. Тој е моделиран според C++, програмскиот јазик.

ПРВ ДЕЛ

Што ќе научите ⁉️

✔️ Разбирање на принципите и историјата на Java

✔️ Инсталирање Java, IntelliJ IDEA, и BlueJ

✔️ Креирање Java проект

✔️ Работа со варијабили, вредности и изрази

✔️ Работа со објектни типови на податоци

✔️ Градење, споредување и парсирање на низи

✔️Дебагирање и работа со исклучоци

✔️ Креирање циклуси и код кој може да се употребува повеќе пати

✔️ Пренесување аргументи со референца или вредност

✔️ Употреба на едноставни и комплексни индексни низи

✔️Креирање прилагодени класи

✔️ Наследство и полиморфизам

✔️ Управување со датотеки преку

✔️ Java библиотеки

✔️ Документирање код со Javadoc

✔️ Пакување класи во JAR датотеки

 

Кому му е наменет овој курс ⁉️

Овој курс им е наменет за:

➡️ Почетници,

➡️ Заинтересирани за учење на Java програмскиот јазик

💵 За пријава на  (basic, advanced) добивате попуст и двата ќе ги добиете за 49,000.00 денари

 

Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично
Ознаки за производ