Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Search Engine Optimization

SEO трикови кои ќе можете веднаш да ги примените во вашиот бизнис! Тридневна обука која е доволна за да можете сами да ги поставите основите за SEO. Старт 22.07.2019 18:00 ч.
Шифра: 2
ден 3.982,00
- +

Обука за Search Engine Optimization


Да рангирате високо на интернет пребарувачите значи да ги зголемите потенцијалните приходи на вашата компанија, а со тоа ја зголемувате и продажбата. Оваа обука за почетници е појдовна точка кон патот да станете лидер во оваа индустрија преку учење и спроведување на наученото. Ќе ви покажеме веб страни и корисни алатки кои на другите веб страни им помогнале да рангираат високо, односно меѓу првите резултати на Google.


Ако сакате да имате посетители на вашата веб страна, а да не потрошите ниту еден денар, тогаш оваа обука ви е неопходна да ја посетите. Ќе ви покажеме дури и алатки кои ќе ви помогнат да истражите што прави вашата конкуренција за да утврдите зошто тие се подобри од вас.


Зошто да дојдете на Search Engine Optimization тридневната обука токму кај нас?

Дифферент.мк е компанија со повеќе од 6 години работно искуство и повеќе од 1000 изработени и оптимизирани веб страни за голем број на странски компании. Овој курс е интерактивен, односно се изучува преку практични и реални примери. Сите учесници на крајот од наставата ќе добијат сертификати за завршен курс, како и ќе се стекнат со можност за пракса или вработување

.
Времетраење на обуката е 3 дена по 2 часа.


Што ќе научите на оваа обука:


• Што е Search Engine Optimization
• Како функционираат интернет пребарувачите
• Како да ги препознаете и да ги прочитате резултатите од пребарувањето
• Што Google смета дека е spam
• Сите алгоритми на Google и брзина на веб страна
• Стратегија на клучни зборови
• Google Keyword Planner
• Анализа на конкуренција
• Основи на SEO Web Design
• Креирање на оптимизирана содржина
• Оптимизирање на содржина на социјални медиуми
• Основи на линкување и како да дојдете до линкови
• Google Analytics
• Google Webmaster Tools
• Корисни алатки кои ви се потребни при оптимизација


За кого е наменета оваа обука?


• Сопственици на бизнис
• Професионалци од областа на маркетингот
• Оние кои што сакаат да ги прошират своите вештини во областа на дигиталниот маркетинг
• Претприемачи и старт-ап
• Блогери
• Сите оние кои сакаат да заработат пари со работа онлајн

Обука за Search Engine Optimization


Да рангирате високо на интернет пребарувачите значи да ги зголемите потенцијалните приходи на вашата компанија, а со тоа ја зголемувате и продажбата. Оваа обука за почетници е појдовна точка кон патот да станете лидер во оваа индустрија преку учење и спроведување на наученото. Ќе ви покажеме веб страни и корисни алатки кои на другите веб страни им помогнале да рангираат високо, односно меѓу првите резултати на Google.


Ако сакате да имате посетители на вашата веб страна, а да не потрошите ниту еден денар, тогаш оваа обука ви е неопходна да ја посетите. Ќе ви покажеме дури и алатки кои ќе ви помогнат да истражите што прави вашата конкуренција за да утврдите зошто тие се подобри од вас.


Зошто да дојдете на Search Engine Optimization тридневната обука токму кај нас?

Дифферент.мк е компанија со повеќе од 6 години работно искуство и повеќе од 1000 изработени и оптимизирани веб страни за голем број на странски компании. Овој курс е интерактивен, односно се изучува преку практични и реални примери. Сите учесници на крајот од наставата ќе добијат сертификати за завршен курс, како и ќе се стекнат со можност за пракса или вработување

.
Времетраење на обуката е 3 дена по 2 часа.


Што ќе научите на оваа обука:


• Што е Search Engine Optimization
• Како функционираат интернет пребарувачите
• Како да ги препознаете и да ги прочитате резултатите од пребарувањето
• Што Google смета дека е spam
• Сите алгоритми на Google и брзина на веб страна
• Стратегија на клучни зборови
• Google Keyword Planner
• Анализа на конкуренција
• Основи на SEO Web Design
• Креирање на оптимизирана содржина
• Оптимизирање на содржина на социјални медиуми
• Основи на линкување и како да дојдете до линкови
• Google Analytics
• Google Webmaster Tools
• Корисни алатки кои ви се потребни при оптимизација


За кого е наменета оваа обука?


• Сопственици на бизнис
• Професионалци од областа на маркетингот
• Оние кои што сакаат да ги прошират своите вештини во областа на дигиталниот маркетинг
• Претприемачи и старт-ап
• Блогери
• Сите оние кои сакаат да заработат пари со работа онлајн

Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично