Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Adobe Illustrator

За жал, овој производ не е повеќе достапен.

Научете ги најважните алатки во Illustrator и тоа преку изработка на графичко решение! Master Adobe Illustrator CC е напреден курс, кој што е нaменет за почетници или за они кои сакаат да го усовршат своето знаење. Курсот е во времетраење од 4 недели, односно 24 часа.
Шифра: 9
ден 9.000,00
- +

Што ќе научите?

✓Дизајнирање на лого
✓ Креирање na векторски илустрации
✓ Претворање на фотографии во векторски уметнички дела
✓ Ерикционирање и колоризирање на рачни цртежи
✓ Подготовка на графика за веб и печатење
✓ Дизајнирање инфографика
✓ Работа со тип на креативни начини
✓ Напредните алатки и техники на Illustrator
✓ Дознајте корисни кратенки на тастатурата и најдобри практики
✓ Вежбајте се, што сте научиле преку дадени Фајлови за вежбање
✓ Тестирајте го вашето знаење преку квиз на крајот од секое поглавје
✓ Научете го Illustrator како вистински професионалец.

 

Вештини што ќе ги стекнете:

✓ Изработка на векторска графика за печатење и екран

✓ Изучување на трикови и совети за заштеда на време за ефикасност во работењето

✓ Дизајнирање на логоа и имиња на брендови за клиенти

✓ Креирање векторски илустрации, инфографики и икони

✓ Следење на скенирани цртежи и скици и нивно претворање во скалабилна векторска графика

✓ Изработка на обрасци за пакување на производот, apparels и стационари.

 

За кого е наменет овој курс?

Овој курс e наменет за секој кој сака да влезе во креативната индустрија и да се здобие со одлично знаење на Illustrator, сите кои сакаат ново знаење, искуство, промена на кариерата или пак унапредување на истата. Исто така е наменета за сите кои имаат или воошто немаат познавање од Illustrator. Да се ​​биде способен за самостојна работи во Illustrator е суштинска вештина за било кој графички дизајнер, но исто така е подеднакво корисна алатка и за дизајнери на производи, модни дизајнери, UI/UX дизајнери и други области кои се во и надвор од креативната индустрија.

Курсот има одлична содржина во која се вклучени примени, техники, вежби и квизови кои се внимателно одбрани.

Предавач

Дејан Трпчевски

Долгогодишен соравотник и вработен во Different

Што ќе научите?

✓Дизајнирање на лого
✓ Креирање na векторски илустрации
✓ Претворање на фотографии во векторски уметнички дела
✓ Ерикционирање и колоризирање на рачни цртежи
✓ Подготовка на графика за веб и печатење
✓ Дизајнирање инфографика
✓ Работа со тип на креативни начини
✓ Напредните алатки и техники на Illustrator
✓ Дознајте корисни кратенки на тастатурата и најдобри практики
✓ Вежбајте се, што сте научиле преку дадени Фајлови за вежбање
✓ Тестирајте го вашето знаење преку квиз на крајот од секое поглавје
✓ Научете го Illustrator како вистински професионалец.

 

Вештини што ќе ги стекнете:

✓ Изработка на векторска графика за печатење и екран

✓ Изучување на трикови и совети за заштеда на време за ефикасност во работењето

✓ Дизајнирање на логоа и имиња на брендови за клиенти

✓ Креирање векторски илустрации, инфографики и икони

✓ Следење на скенирани цртежи и скици и нивно претворање во скалабилна векторска графика

✓ Изработка на обрасци за пакување на производот, apparels и стационари.

 

За кого е наменет овој курс?

Овој курс e наменет за секој кој сака да влезе во креативната индустрија и да се здобие со одлично знаење на Illustrator, сите кои сакаат ново знаење, искуство, промена на кариерата или пак унапредување на истата. Исто така е наменета за сите кои имаат или воошто немаат познавање од Illustrator. Да се ​​биде способен за самостојна работи во Illustrator е суштинска вештина за било кој графички дизајнер, но исто така е подеднакво корисна алатка и за дизајнери на производи, модни дизајнери, UI/UX дизајнери и други области кои се во и надвор од креативната индустрија.

Курсот има одлична содржина во која се вклучени примени, техники, вежби и квизови кои се внимателно одбрани.

Предавач

Дејан Трпчевски

Долгогодишен соравотник и вработен во Different

Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично