Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Java Development - Advanced

Јава е ултра популарен програмски јазик. Лесен за учење, доста ефикасен и примамлив. Јавата е независна од платформата и е објектно-ориентиран програмски јазик со кој можете да работите на секоја машина. Тој е Моделиран според C++, програмскиот јазик. ВТОР ДЕЛ 🔔 Почеток: 20.09.2019 ⏰ Времетрање: 35 часа
ден 38.000,00
- +

Jава е ултра популарен програмски јазик. Лесен за учење, доста ефикасен и примамлив. Јавата е независна од платформата и е објектно-ориентиран програмски јазик со кој можете да работите на секоја машина. Тој е Моделиран според C++, програмскиот јазик.

Во овој дел е вклучено и пракса преку работa на реални проекти. 

По завршување на напредното ниво - Advanced, ќе може самостојано да работите на проекти 

ВТОР ДЕЛ

1.Using instance of, equals method ( Using the instance of kewWord)

2.Enums and Nested Classes abstract (Creating Enums and how to use them, Inner class, local InnerClass, Anonymous class, static nested class)

3. Design an Interface (How to create and interface and how to use it and design functional interface)

4. Functional interface (What are functional interfaces and implementation, predicate interface)

5. Polymorphism ( what is Polymorphism and designing)

6. Encapsulation

7. Generics

8. Libraries

9. List

10. Map

11. Set

12. Stack

13. Tree

14. Queue

15. Comparing, sorting, searching

16. Lambdas

17. Streams

18. Annotations

19. multiCatch

20. Try with resources

21. Custom Exceptions

22. Concurrency

23. Executor Service

24. Anatomic Classes

25. Synchronized

26. Java IO

27. Java NIO

28. Java Databas

Овој курс им е наменет за: 

➡️ Лица кои имаат познавање од Basic кусрот - Погледни ТУКА

➡️ Заинтересирани за учење на Java програмскиот јазик

💵 За пријава на  (basic, advanced) добивате попуст и двата ќе ги добиете за 49,000.00 денари

Jава е ултра популарен програмски јазик. Лесен за учење, доста ефикасен и примамлив. Јавата е независна од платформата и е објектно-ориентиран програмски јазик со кој можете да работите на секоја машина. Тој е Моделиран според C++, програмскиот јазик.

Во овој дел е вклучено и пракса преку работa на реални проекти. 

По завршување на напредното ниво - Advanced, ќе може самостојано да работите на проекти 

ВТОР ДЕЛ

1.Using instance of, equals method ( Using the instance of kewWord)

2.Enums and Nested Classes abstract (Creating Enums and how to use them, Inner class, local InnerClass, Anonymous class, static nested class)

3. Design an Interface (How to create and interface and how to use it and design functional interface)

4. Functional interface (What are functional interfaces and implementation, predicate interface)

5. Polymorphism ( what is Polymorphism and designing)

6. Encapsulation

7. Generics

8. Libraries

9. List

10. Map

11. Set

12. Stack

13. Tree

14. Queue

15. Comparing, sorting, searching

16. Lambdas

17. Streams

18. Annotations

19. multiCatch

20. Try with resources

21. Custom Exceptions

22. Concurrency

23. Executor Service

24. Anatomic Classes

25. Synchronized

26. Java IO

27. Java NIO

28. Java Databas

Овој курс им е наменет за: 

➡️ Лица кои имаат познавање од Basic кусрот - Погледни ТУКА

➡️ Заинтересирани за учење на Java програмскиот јазик

💵 За пријава на  (basic, advanced) добивате попуст и двата ќе ги добиете за 49,000.00 денари

Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично