Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Инстаграм маркетинг

Калин, искусен во областа на социјалните медиуми ќе ви ги објасни сите технички работи поврзани со Инстаграм, а Викториа Лоба ќе ви покаже како таа стигнала до огромниот број на следбеници на нејзиниот профил, како изгледа животот како инфлуенсер и кои се нејзините омилени алатки и трикови за оваа моќна социјална мрежа. Обуката е во времетраење од 2 дена, 5 часа. ✓Старт: 08.07.2019 и 10.07.2019 година, 18:00ч.
Шифра: 16
ден 2.546,00
- +

Од непознати до инфлуенсери!

 

Дозволете ни да погодиме:

✓ Имате бизнис или блог, но не добивате доволно сообраќај кон вашата веб-страница или социјалните медиуми?

✓ Имате вредни производи и услуги, но се мачите да направите продажба?

✓ Добивате следбеници, но тие не се вашата идеална публика или потенцијални клиенти?

✓ Вие објавувате одлична содржина, но не добивате доволно лајкови и коментари?

✓ Го знаете потенцијалот за користење на Instagram, но се чувствувате како да поминувате премногу време за да ги видите резултатите?

Ве сфаќаме како се чувствувате! Но, тука сме ние да ви помогнеме! Нашиот предавач Калин, заедно со нашата позната пејачка и инфлуенсерка Викториа Лоба се тука да ви покажат како да постигнете успех на Инстаграм.

Калин, искусен во областа на социјалните медиуми ќе ви ги објасни сите технички работи поврзани со Инстаграм, а Викториа Лоба ќе ви покаже како таа стигнала до огромниот број на следбеници на нејзиниот профил, како изгледа животот како инфлуенсер и кои се нејзините омилени алатки и трикови за оваа моќна социјална мрежа.  

 

На оваа Инстаграм маркетинг дводневна обука ќе ве научиме како да:

✓ Определите и дефинирате кој е вашиот клучен таргет (ова се луѓе кои најверојатно ќе го сакаат она што треба да го понудите и ќе сакаат да платат за тоа!)

✓ Користите вградените алатки на Инстаграм за да ги лоцирате вашите “специфични” луѓе и да ги натерате да ве следат

✓ Изградите автентични врски со вашите следбеници и да ги претворите во фантастични обожаватели

✓ Пасивно да го зголемите сообраќајот на вашиот профил и да го зголемите бројот на кликови

✓ Ја охрабрите локалната публика да ја посети физички вашата продавница

✓ Продолжите со растот нагоре и да останете пред кривата (ова е клучот за вашиот долгорочен успех)

✓ Монетизирање! (без оглед на вашата индустрија - и за Инфлуенсери и за сопственици на бизниси).

 

Оваа обука е поделена на 6 едноставни делови:

 • Која е вашата идеална публика, како да ја лоцирате и да ја донесете на вашиот профил
 • Сетирање на акаунт за следбениците сами да ве наоѓаат без да ги барате вие
 • Одржување на вашиот профил со цел континуиран и непреќинат раст
 • Како да креирате содржина соодветно за вашата публика и корисни алатки
 • Монетизирање на Инстаграм профил
 • Анализа на вашите профили (бизнис или лични) и совети за нивно подобрување.

 

Обуката е во времетраење од 2 дена, 5 часа.

Старт: 08.07.2019 и 10.07.2019 година, 18:00ч.

Од непознати до инфлуенсери!

 

Дозволете ни да погодиме:

✓ Имате бизнис или блог, но не добивате доволно сообраќај кон вашата веб-страница или социјалните медиуми?

✓ Имате вредни производи и услуги, но се мачите да направите продажба?

✓ Добивате следбеници, но тие не се вашата идеална публика или потенцијални клиенти?

✓ Вие објавувате одлична содржина, но не добивате доволно лајкови и коментари?

✓ Го знаете потенцијалот за користење на Instagram, но се чувствувате како да поминувате премногу време за да ги видите резултатите?

Ве сфаќаме како се чувствувате! Но, тука сме ние да ви помогнеме! Нашиот предавач Калин, заедно со нашата позната пејачка и инфлуенсерка Викториа Лоба се тука да ви покажат како да постигнете успех на Инстаграм.

Калин, искусен во областа на социјалните медиуми ќе ви ги објасни сите технички работи поврзани со Инстаграм, а Викториа Лоба ќе ви покаже како таа стигнала до огромниот број на следбеници на нејзиниот профил, како изгледа животот како инфлуенсер и кои се нејзините омилени алатки и трикови за оваа моќна социјална мрежа.  

 

На оваа Инстаграм маркетинг дводневна обука ќе ве научиме како да:

✓ Определите и дефинирате кој е вашиот клучен таргет (ова се луѓе кои најверојатно ќе го сакаат она што треба да го понудите и ќе сакаат да платат за тоа!)

✓ Користите вградените алатки на Инстаграм за да ги лоцирате вашите “специфични” луѓе и да ги натерате да ве следат

✓ Изградите автентични врски со вашите следбеници и да ги претворите во фантастични обожаватели

✓ Пасивно да го зголемите сообраќајот на вашиот профил и да го зголемите бројот на кликови

✓ Ја охрабрите локалната публика да ја посети физички вашата продавница

✓ Продолжите со растот нагоре и да останете пред кривата (ова е клучот за вашиот долгорочен успех)

✓ Монетизирање! (без оглед на вашата индустрија - и за Инфлуенсери и за сопственици на бизниси).

 

Оваа обука е поделена на 6 едноставни делови:

 • Која е вашата идеална публика, како да ја лоцирате и да ја донесете на вашиот профил
 • Сетирање на акаунт за следбениците сами да ве наоѓаат без да ги барате вие
 • Одржување на вашиот профил со цел континуиран и непреќинат раст
 • Како да креирате содржина соодветно за вашата публика и корисни алатки
 • Монетизирање на Инстаграм профил
 • Анализа на вашите профили (бизнис или лични) и совети за нивно подобрување.

 

Обуката е во времетраење од 2 дена, 5 часа.

Старт: 08.07.2019 и 10.07.2019 година, 18:00ч.

Напишете сопствен осврт
 • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
 • Лош
 • Одлично