Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Facebook Marketing

Ако се прашувате себеси: Како можам да го користам Фејсбук, за да најдам нови клиенти? Како можам да достигнам илјадници луѓе секој ден? Како да креирам супер оптимизирани групи на Фејсбук страници за мојот бизнис? И како можам да ги монетизирам групите, за да можам да ги понудам своите производи и услуги на мојата заедница? Како можам да ги оптимизирам моите Фејсбук реклами за да ги зголемам резултатите и да заштедам пари? Овој Фејсбук курс е за вас! Старт: 03.06.2019 Времетраење: 10 часа - 5 дена по 2 часа
Шифра: 133
ден 4.500,00
- +

Секој ден повеќе од 1 милијарда луѓе се активни на Фејсбук, трошејќи часови и часови, гледајќи профили, групи и Фејсбук страници. Тоа е скоро третина од сите луѓе на интернет.

Постоењето на вашата компанија и вашиот бренд на Фејсбук е најдобриот начин да се стигне до многубројни нови потенцијални клиенти кои ќе бидат заинтересирани за вас и вашите производи. Но самото постоење на Фејсбук не е доволно за да успеете. Потребно е да научите како да доминирате со некои едноставни, но критични алатки што Фејсбук веќе ви ги нуди.

-Како да го користите Фејсбук за постојано наоѓање на нови клиенти?

-Како може да достигнете reach од илјадници луѓе секој ден?

-Како да креирате супер оптимизирани групи и страници за вашиот бизнис? И како можете да ги монетизирате групите така што ќе можете да ги понудите вашите производи и услуги на вашата заедница?

-Како да ги оптимизирате вашите реклами за да ги подобрите резултатите и да заштедите пари?

-Кои се работите што треба да ги направите и работите што треба да ги избегнувате?

 

Непознавањето на вашиот Фејсбук маркетинг ќе доведе до тоа да губите пари, да ги изгубите потенцијалните Фејсбук следбеници и да трошите времето без резултат.

Добрата Фејсбук Маркетинг стратегија ќе ви даде извонредни резултати, engage со вашата публика, експоненцијално зголемување на бројот на лајкови на вашата страна, прегледи на вашите видеа, имиња и е-пошта на вашиот автоматски одговор и инспирирајќи ги вашите следбеници да преземат акција, ќе допринесете тие да ги купат вашите производи или услуги .

 

Што ќе научите на овој курс?

На овој курс, ќе научите како да стигнете до стотици, илјадници или милиони луѓе на Фејсбук.

Ќе ја дефинираме вашата целна публика за да бидеме сигурни дека вашите реклами се прикажани само на луѓе кои се заинтересирани за вашите производи или за вашиот бизнис и ќе научиме како да избегнеме трошење на пари со реклами кои не работат.

Ќе научите како да користите Facebook Pixel и Retargeting во рекламите. Retargeting е една од најефикасните дигитални маркетинг алатки што ги користат големи корпорации како Netflix, Amazon и Google.

Исто така, ќе научите како да креирате супер оптимизирани страници и групи на Фејсбук за ваша деловна или лична употреба и како да ги монетизирате продажбите на вашите производи, услуги и идеи како да дојдете до нови следбеници.

Ќе научите како на најдобар начин да го промовирате секој Event.

Фејсбук Видеа и стратегија која може да ви помогне да го зголемите бројот на прегледи на вашите видеа.

Како да користите Facebook Live

и Facebook for Local Business, најмоќниот начин за растење на вашиот локален бизнис преку Фејсбук.

 

Старт: 19.06.2019 и 21.06.2019 18:00ч

Програма:

✓ Како да го дефинирате бизнисот

✓ Како да се дефинира целната публика

✓ Дефинирајте позиционирање, тон на комуникација

✓ Идентитет на брендот (Зошто е важно, како да се држиме до идентитетот на брендот, Алатки за користење ако не сте дизајнер)

✓ Таргетирање (Core targeting, Custom Audiences, Lookalike Audience)

✓ Ad Formats and placements

✓ Буџетирање (Minimum Ad spent, Менаџирање на буџети во однос со цели)

✓ Ad Creative (visual, relevant, strong call to action)

✓ Split Testing (product image/people image, headline, placement, targeting, bid type…)

✓ Анализа и извештаи (Facebook Pixel)

✓ Сетирање на фејсбук бизнис акаунт

✓ Проект             

 

За кого е наменет овој курс:

Бизнис сопственици и претприемачи кои сакаат да растат на Фејсбук.

Секој кој сака да научи Фејсбук Маркетинг.

Ако вашите досегашни стратегии за присуство на Фејсбук не функционираат.

Ако имате онлајн бизнис, или локален бизнис.

Ако се прашувате себеси: Како можам да го користам Фејсбук, за да најдам нови клиенти? Како можам да достигнам илјадници луѓе секој ден? Како да креирам супер оптимизирани групи на Фејсбук страници за мојот бизнис? И како можам да ги монетизирам групите, за да можам да ги понудам своите производи и услуги на мојата заедница? Како можам да ги оптимизирам моите Фејсбук реклами за да ги зголемам резултатите и да заштедам пари? Овој Фејсбук курс е за вас!

 

Секој ден повеќе од 1 милијарда луѓе се активни на Фејсбук, трошејќи часови и часови, гледајќи профили, групи и Фејсбук страници. Тоа е скоро третина од сите луѓе на интернет.

Постоењето на вашата компанија и вашиот бренд на Фејсбук е најдобриот начин да се стигне до многубројни нови потенцијални клиенти кои ќе бидат заинтересирани за вас и вашите производи. Но самото постоење на Фејсбук не е доволно за да успеете. Потребно е да научите како да доминирате со некои едноставни, но критични алатки што Фејсбук веќе ви ги нуди.

-Како да го користите Фејсбук за постојано наоѓање на нови клиенти?

-Како може да достигнете reach од илјадници луѓе секој ден?

-Како да креирате супер оптимизирани групи и страници за вашиот бизнис? И како можете да ги монетизирате групите така што ќе можете да ги понудите вашите производи и услуги на вашата заедница?

-Како да ги оптимизирате вашите реклами за да ги подобрите резултатите и да заштедите пари?

-Кои се работите што треба да ги направите и работите што треба да ги избегнувате?

 

Непознавањето на вашиот Фејсбук маркетинг ќе доведе до тоа да губите пари, да ги изгубите потенцијалните Фејсбук следбеници и да трошите времето без резултат.

Добрата Фејсбук Маркетинг стратегија ќе ви даде извонредни резултати, engage со вашата публика, експоненцијално зголемување на бројот на лајкови на вашата страна, прегледи на вашите видеа, имиња и е-пошта на вашиот автоматски одговор и инспирирајќи ги вашите следбеници да преземат акција, ќе допринесете тие да ги купат вашите производи или услуги .

 

Што ќе научите на овој курс?

На овој курс, ќе научите како да стигнете до стотици, илјадници или милиони луѓе на Фејсбук.

Ќе ја дефинираме вашата целна публика за да бидеме сигурни дека вашите реклами се прикажани само на луѓе кои се заинтересирани за вашите производи или за вашиот бизнис и ќе научиме како да избегнеме трошење на пари со реклами кои не работат.

Ќе научите како да користите Facebook Pixel и Retargeting во рекламите. Retargeting е една од најефикасните дигитални маркетинг алатки што ги користат големи корпорации како Netflix, Amazon и Google.

Исто така, ќе научите како да креирате супер оптимизирани страници и групи на Фејсбук за ваша деловна или лична употреба и како да ги монетизирате продажбите на вашите производи, услуги и идеи како да дојдете до нови следбеници.

Ќе научите како на најдобар начин да го промовирате секој Event.

Фејсбук Видеа и стратегија која може да ви помогне да го зголемите бројот на прегледи на вашите видеа.

Како да користите Facebook Live

и Facebook for Local Business, најмоќниот начин за растење на вашиот локален бизнис преку Фејсбук.

 

Старт: 19.06.2019 и 21.06.2019 18:00ч

Програма:

✓ Како да го дефинирате бизнисот

✓ Како да се дефинира целната публика

✓ Дефинирајте позиционирање, тон на комуникација

✓ Идентитет на брендот (Зошто е важно, како да се држиме до идентитетот на брендот, Алатки за користење ако не сте дизајнер)

✓ Таргетирање (Core targeting, Custom Audiences, Lookalike Audience)

✓ Ad Formats and placements

✓ Буџетирање (Minimum Ad spent, Менаџирање на буџети во однос со цели)

✓ Ad Creative (visual, relevant, strong call to action)

✓ Split Testing (product image/people image, headline, placement, targeting, bid type…)

✓ Анализа и извештаи (Facebook Pixel)

✓ Сетирање на фејсбук бизнис акаунт

✓ Проект             

 

За кого е наменет овој курс:

Бизнис сопственици и претприемачи кои сакаат да растат на Фејсбук.

Секој кој сака да научи Фејсбук Маркетинг.

Ако вашите досегашни стратегии за присуство на Фејсбук не функционираат.

Ако имате онлајн бизнис, или локален бизнис.

Ако се прашувате себеси: Како можам да го користам Фејсбук, за да најдам нови клиенти? Како можам да достигнам илјадници луѓе секој ден? Како да креирам супер оптимизирани групи на Фејсбук страници за мојот бизнис? И како можам да ги монетизирам групите, за да можам да ги понудам своите производи и услуги на мојата заедница? Како можам да ги оптимизирам моите Фејсбук реклами за да ги зголемам резултатите и да заштедам пари? Овој Фејсбук курс е за вас!

 

Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично