Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Еднодневна обука за Дигитален Маркетинг

Обуката за дигитален маркетинг ви обезбедува вовед во клучните предности на дигиталниот маркетинг. Времетраење на обуката: 6 часа. Локација: Скопје 08.06.2019
Шифра: 160
ден 2.500,00
ден 2.000,00
- +

Еднодневната обука за вовед во дигитален маркетинг ќе ве научи како да ја искористите моќта на дигиталниот свет во контекст на маркетинг стратегија на вашата организација. Ќе се стекнете со основно разбирање на основните принципи на дигиталниот маркетинг преку основен вовед за секој, да бидете во можност да разликувате традиционални и дигитални техники, а истовремено да научите и како да креирате, имплементирате и измерите ефективноста на дигиталните маркетинг кампањи.

 

Што ќе научите?

Обуката за дигитален маркетинг ви обезбедува вовед во клучните предности на дигиталниот маркетинг, од мобилен маркетинг и маркетинг на социјалните медиуми до е-маил маркетинг, "PPC", SEO, аналитика, дигитална стратегија и планирање.

 

Теми кои ќе бидат опфатени на обуката

✓ Концепти и дефиниција на дигитален маркетинг

✓ Традиционален пристап

✓ Дигитален пристап

✓ Дигитални канали:оптимизација,"PPC",е-мaил маркетинг, маркетинг на социјални медиуми (Facebook, Instagram...)

✓Анaлиза на постигнати резултатит (Гугл аналитика)

✓Дигитална стратегија и планирање

 

За кого е наменета оваа обука?


Претходно познавање од оваа област не е потребно.  Целта на оваа обука е да ви овозможи да имате преглед на сè што треба да знаете за дигиталниот маркетинг на основно ниво. Вие би можеле да бидете менаџер, извршен директор, штотуку дипломиран или пак студент, почетник, сопственик на мал бизнис или професионален маркетер, барајќи да го достигнете дигиталното деловно опкружување.

 

Оваа обука е добра комбинација на теорија, практични примери и дискусија со посетителите. 

Еднодневната обука за вовед во дигитален маркетинг ќе ве научи како да ја искористите моќта на дигиталниот свет во контекст на маркетинг стратегија на вашата организација. Ќе се стекнете со основно разбирање на основните принципи на дигиталниот маркетинг преку основен вовед за секој, да бидете во можност да разликувате традиционални и дигитални техники, а истовремено да научите и како да креирате, имплементирате и измерите ефективноста на дигиталните маркетинг кампањи.

 

Што ќе научите?

Обуката за дигитален маркетинг ви обезбедува вовед во клучните предности на дигиталниот маркетинг, од мобилен маркетинг и маркетинг на социјалните медиуми до е-маил маркетинг, "PPC", SEO, аналитика, дигитална стратегија и планирање.

 

Теми кои ќе бидат опфатени на обуката

✓ Концепти и дефиниција на дигитален маркетинг

✓ Традиционален пристап

✓ Дигитален пристап

✓ Дигитални канали:оптимизација,"PPC",е-мaил маркетинг, маркетинг на социјални медиуми (Facebook, Instagram...)

✓Анaлиза на постигнати резултатит (Гугл аналитика)

✓Дигитална стратегија и планирање

 

За кого е наменета оваа обука?


Претходно познавање од оваа област не е потребно.  Целта на оваа обука е да ви овозможи да имате преглед на сè што треба да знаете за дигиталниот маркетинг на основно ниво. Вие би можеле да бидете менаџер, извршен директор, штотуку дипломиран или пак студент, почетник, сопственик на мал бизнис или професионален маркетер, барајќи да го достигнете дигиталното деловно опкружување.

 

Оваа обука е добра комбинација на теорија, практични примери и дискусија со посетителите. 

Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично
Ознаки за производ