Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Курс за E-mail Маркетинг

Целта на оваа обука е да креираме заедничка Email Marketing кампања за вашиот/замислен бренд. Оваа обука е наменета за секој кој сака да се стекне со вештина за користење на Email Marketing, како една од најмоќните дигитал маркетинг алатки. Основни предзнаења не се потребни! 🔔 Почеток: 15.07. и 17.07.2019г. ⏰ Времетрање: 2 дена, 4 часа.
Шифра: 903
ден 2.000,00
- +

Програма за 2 дневна обука за  📨 Email Marketing

➡️ Запознавање и работа во Mailchimp

➡️  Стратегија за еmail кампањи (B2B & B2C)

➡️ A/B split testing кампањи - Техники за Lead Generation

➡️ Изработување на Landing Pages

➡️  Содржина (subject, body,…)

➡️  Новиот GDPR правилник

➡️  Link tracking - Аналитика

➡️  Email Growth hacking алатки

Целта на оваа обука е да креираме заедничка Email Marketing кампања за вашиот/замислен бренд. Оваа обука е наменета за секој кој сака да се стекне со вештина за користење на Email Marketing, како една од најмоќните дигитални маркетинг алатки. Основни предзнаења не се потребни!

Предавач

Елена Бабамова

Програма за 2 дневна обука за  📨 Email Marketing

➡️ Запознавање и работа во Mailchimp

➡️  Стратегија за еmail кампањи (B2B & B2C)

➡️ A/B split testing кампањи - Техники за Lead Generation

➡️ Изработување на Landing Pages

➡️  Содржина (subject, body,…)

➡️  Новиот GDPR правилник

➡️  Link tracking - Аналитика

➡️  Email Growth hacking алатки

Целта на оваа обука е да креираме заедничка Email Marketing кампања за вашиот/замислен бренд. Оваа обука е наменета за секој кој сака да се стекне со вештина за користење на Email Marketing, како една од најмоќните дигитални маркетинг алатки. Основни предзнаења не се потребни!

Предавач

Елена Бабамова

Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично
Ознаки за производ