Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

Adobe Premiere Pro

За жал, овој производ не е повеќе достапен.

Доколку сакате да научите да работите на еден од најдобрите софтвери за едитирање на видеа, тогаш овој курс е токму за вас! Курсот е во времетраење од околу 60 часа.
Шифра: 4
ден 24.550,00
- +

 Што е Premiere Pro ?

Premiere Pro CC е водечки во индустријата на видео софтвери за уредување. Без разлика дали сте почетник или искусен, можете да уредувате, прилагодувате боја или усовршувате аудиото па и многу повеќе  од тоа. Ви овозможува беспрекорен, интегриран работен тек. 

Што ќе научите ?

- Да изработите видео од почеток до крај преку користење на  професионални и ефикасни техники

- Да ја истакнете вашата креативност во самото видео

- Да го направите вашето видео поинтересно и попривлечно

 Овој курс е наменет за:

- Секој кој сака да научи Adobe Premiere Pro CC

- Секој кој сака да научи видео монтажа

- Секој кој сака да го усоврши своето знаење

- Секој кој сака да ја промени својата професија со попрофитабилна

- Секој кој е студент или е невработен и сака да работи како фриленсер

 

Предавач

Дејан Трпчевски

Долгогодишен соравотник и вработен во Different

 Што е Premiere Pro ?

Premiere Pro CC е водечки во индустријата на видео софтвери за уредување. Без разлика дали сте почетник или искусен, можете да уредувате, прилагодувате боја или усовршувате аудиото па и многу повеќе  од тоа. Ви овозможува беспрекорен, интегриран работен тек. 

Што ќе научите ?

- Да изработите видео од почеток до крај преку користење на  професионални и ефикасни техники

- Да ја истакнете вашата креативност во самото видео

- Да го направите вашето видео поинтересно и попривлечно

 Овој курс е наменет за:

- Секој кој сака да научи Adobe Premiere Pro CC

- Секој кој сака да научи видео монтажа

- Секој кој сака да го усоврши своето знаење

- Секој кој сака да ја промени својата професија со попрофитабилна

- Секој кој е студент или е невработен и сака да работи како фриленсер

 

Предавач

Дејан Трпчевски

Долгогодишен соравотник и вработен во Different

Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично